Heel goede kwaliteit

Snelle aflevering en goede kwaliteit

Snel, efficiënt en kwalitatief

Bestelle ging vlot en levering gebeurde correct + snel nadien. Goed gerief!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd, bestelling klopt altijd en wordt snel afgehandeld!

Zoals gewend prima verlopen

Fijne webshop. Niets op aan te merken!

Snel bezorgd en goed product

Zeer tevreden over de waterhaspel, precies wat je ervan kan verwachten. Snel geleverd.

Top service

Ik heb mijn gereedschap zeer snel ontvangen en was aangenaam verrast over de kwaliteit ervan

geweldig

op tijd en precies zoals het is afgesproken. de zending werd verdeeld over twee. ik Kreeg netjes en op tijd de track and trace codes en beide zendingen waren goed ingepakt en op tijd. Hulde!

Snelle en complete verzending

Aantal producten besteld welke snel verzonden werden. Wel in 2 zendingen, dit is aan de ene kant wellicht niet de meest economisch verantwoorde manier maar komt de snelheid wel zeker ten goede.

alles kwam netjes binnen !

Goed en snel

HBM is een fijn bedrijf met veel gereedschap tegen aantrekkelijke prijzen ! voor mij zijn ze top !

Snelle en goede service. voor herhaling vatbaar

Alles is top.

Goede en snelle levering ,zeer stille compressor.Ik ben blij met deze keuze.

Supersnel en zeer concurrerend geprijsd en goede kwaliteit. Acuuboormachine opzetborstels.

Supersnel geleverd Goedkoop en goede kwaliteit. Zeker een bedrijf om bij terug te komen!

Spotgoedkoop en prima kwaliteit.

Had m'n product zeer snel in huis,is van prima kwaliteit tegen een zeer lage prijs in verhouding tot anderen gereedschapwinkels ben daarom erg blij dat ik HBM ontdekt heb.

Informatie over de machine puur slecht,vraag in een aparte mail wat voor materialen er bij zitten,

De bout die er bij zit om de machine vast te zetten, is van zeer slechte kwaliteit. Na drie gaten geboord te hebben al krom. Te zacht materiaal. Boor van 200 mm is niet aan te raden voor deze machine. Draait te snel hier voor. Ook onhandig dat er geen wielen onder zitten. Montage plaat te klein. Valt om grotej grote boor. Kraan aansluiting niet geschikt voor gardena. Al met al geen geschikte machine voor ons bedrijf. Heb hem in België gelijk te koop gezet. Komt vast en zeker uit China. Ook geen koperen ring erbij geleverd om boor aan de machine te koppelen. Zonder ring ijzer op ijzer. Geen succes.

10/10 snelle levering en een goed product!

Aambeeld besteld en had het de volgende dag al in huis wat heel goed uit kwam. Prijs/kwaliteit verhouding is super. Snelle levering.... Wat wil je nog meer? Als ik iet nodig heb en het wordt door HBM verkocht zal ik het zeker hier kopen ;)

Top geleverd

Ik was met spoed op zoek naar een acculader Die is zeer snel geleverd

Snel en goed geleverd

Altijd snel en keurig geleverd voldoet aan. De beschrijving

Perfect!

Snelle levering, prima communicatie rondom je bestelling, betrouwbare shop, levering volgens indicatie en communicatie.

Hele leuke aanbiedingen voor mooie prijzen!

Altijd vele leuke gereedschappen op voorraad! Alles bij HBM-Machines te vinden.

Snelle levering

Bestellen gaat erg makkelijk de foto's van de producten zijn erg duidelijk als je de bestelling gedaan heb krijgt je gelijk de bevestiging daar van en wat je besteld heb wordt goed verpakt en snel geleverd. Van daar dat ik HBM Machines een 10 geeft.

Correcte en snelle levering

De levering komt goed volledig en vrij snel aan . 1 min puntje vind ik dat de bestelling soms word op gesplitst maar dat doet er niets aan de goede service en de levering

Alles naar wens!

Snel geleverd en volledig volgens omschrijving. Alles in orde!

Top zaak

Goede service en snelle levering

Goede ervaringen met HBM

Een keuze uit middelmatig of uitstekend gereedschap, afhankelijk budget en noodzaak. Logistiek perfect geregeld, mist wel de mogelijk aan te geven op welke dag geleverd moet worden (PostNL) ook op vragen na de sales en levering wordt gereageerd, geef het wel een aantal dagen tijd. TIP aan HBM: maakt rijkelijk gebruik van meervoudig kartonnen verpakkingen. maakt mij niet uit maar lijkt me een kostenpost en de vraag: hoe snel heb je het nodig zou -intern- de mogelijkheid bieden meerdere artikelen in 1 pakket te versturen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht