Snelle, nette service!

Meerdere malen besteld bij HBM en altijd snel en goed geleverd.

Waar voor zijn geld

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Zeer snelle service

Snelle service

Alles volgens order ontvangen

Netjes en snel verstuurt. Dik tevreden.0

Snelle levering goede service

Voor herhaling vatbaar!

ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering goede kwaliteit

Goede kwaliteit van machines. Snelle service en levering. Meer moet een mens toch niet hebben?

Geen gezever het is wat je ziet en op tijd geleverd.

Afspraak correct nagekomen , levering op tijd , Materialen van top kwaliteit.

Netjes verpakt snel verzonden

Netjes verpakt en snel verzonden. Ook de producten zijn van goede kwaliteit!

Snelle en correcte levering

Het door mij bestelde product voldoet aan de verwachtingen. En is door HBM snel geleverd. Super tevreden

Kwaliteit, goede prijs, snelle levering.

Kwaliteit van product, goede prijs, snelle levering.

gemakkelijk bestellen,goed verpakt ,perfecte levering,top kwaliteit !!!!

Was op zoek naar low noise compressor , kwam bij HBM uit. Alle info bekeken , was exact wat ik wilde ! Daarnaast prijs was ongelooflijk , super gemakkelijke site om te bestellen , dus direct gedaan. Binnen een dag geleverd door post nl , zeer goed verpakt en keurig op tijd ! Uitgepakt en direct proberen natuurlijk !! Zeer stil , boven verwachting !! Goede degelijke kwaliteit voor een ongelooflijk lage prijs. Ben erg erg tevreden mee ! Kleine tip , heb ook slang en luchtpistool erbij besteld zaten helaas geen koppelingen bij . Misschien apart erbij vermelden bij "klanten kozen ook ". Maar nogmaals ben er erg tevreden over. Groeten, Luc Wouters

Leveren wat besteld is en snel en correct

Mijnzoon had al eerder bestelling gedaan en was ook zeer tevreden

Pico bello!

Ik zou niet weten wat te schijven; Alles is prima verlopen, snel, (2 dagen levertermijn), precies wat ik besteld had, goede prijs...kortom, perfect zoals het feitelijk hoort te zijn. Doe zo voort! mvg Willy

Boven verwachting

Het begint al met een goede en overzichtelijke website ✔ Duidelijke productomschrijving ✔ Goede prijs kwaliteit ✔ Snelle levering ✔

Altijd top service

Snelle levering

Mijn bestelling snel geleverd en ook op de afgesproken tijd bezorgd

Lekker snel

Binnen 2 dagen geleverd goed verpakt , een aanbeveler !

Goed snel

Bestelling sneller dan verwacht product precies als beschreven

snel en corect

Snel geleverd goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Nette levering en snel!

Snel in prima verpakking geleverd. Goed product!

Product zoals omschreven, snelle levering

Verbindingstang besteld, en met 2 dagen in huis. Tang is van degelijke kwaliteit , zeker voor zo'n klein prijsje! Meteen aan de slag gegaan met de metalstuds voor de verbouwing van de zolder

Snelle levering! Producten kwamen onbeschadigd binnen.

Nette prijs snel geleverd

Jammer dat je ze niet kan bellen om nog iets toe te voegen aan je bestelling en 3 x verzendkosten… had makkelijk in 2 dozen gekund

Super service!

Het lukte ons niet om de wielklem te monteren, en dit werd per direct opgelost door HBM door een nieuwe te sturen!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht