Niets te klagen

De bestelling was helaas niet compleet, ff mailtje gestuurd en t werd opgelost. Goed geregeld.

Ondanks alle Corona perikelen een top service

Materiaal en gereedschap besteld om deze geïsoleerde Corona dagen door te komen. Snel geleverd zoals altijd. Net of er niks aan de hand is. Top

Gezellige showroom

Zoals altijd een top service en snel geleverd. Een erg mooie showroom waar je uren kan rond snuffelen met een lekker bakkie koffie of thee erbij. Top!!!!

scherpe prijs en vlotte levering

via de website is het eenvoudig bestellen en dan leveren ze vlot. de prijs-kwaliteit verhouding is goed

Snelle levering en goed product

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs , ben er zeer tevreden over

Top bedrijf

Hele goede sneller levering voor prima prijs. Super geregeld

goede kwaliteit voor een lage prijs

Had 4 lijmklemmen besteld waarvan 1 niet helemaal soepel werkt. Krijg een nieuwe toegestuurd en kan de oude houden. Top opgelost!

Goede prijs, goed product, snelle levering

Ik heb een meetwiel gekocht, en omdat ik het maar zo nu en dan gebruik heb ik een goedkope versie gekozen. Het product is denk ik niet geschikt voor professioneel dagelijks gebruik, maar voor mijn gebruik voldoet het prima. Ook handig klein op te bergen en in een tas. Goede prijs - kwaliteit verhouding, snelle levering, gewoon goed.

Ik heb alles goed en snel ontvangen

ik heb alleen maar goede ervaren met wat ik besteld heb.snel en correct.

Prima geregeld alles gekregen wat ik had besteld. Zeer goed verpakt. Goed optijd geleverd . Door de corona toch nog snel ontvangen. Een aanrader top.

geweldig, snel, goed en goedkoop

Eerste aankoop bij HBM . Super tevreden over kwaliteit/ prijs en snelheid. Zal zeker niet mijn laatste aankoop zijn.

Snel geleverd, alles zo als het moet zijn, past perfect.

De onafhankelijke 4 klauw 125mm past perfect. werk goed de klauwen zijn ook prima om te draaien.

Top: gewoon zoals het hoort!

HBM-Machines doet dit gewoon goed. Heldere website, duidelijke foto’s en omschrijvingen, duidelijk over prijzen en verzendkosten. Levering correct volgens afspraak en ook hierover duidelijke communicatie. Producten prima verpakt geleverd. Dus: gewoon zoals het hoort! En daar zouden velen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Reeds vele malen besteld bij HBM,steeds kwaliteit voor een correcte prijs.

Gewoon top👍👍👍👍👍

Heel goed

Prima uitgevoerd door hbm. Jammer dat post.nl het doorgeven vd levering niet op orde had.

Top service

Bestelling snel ontvangen in deze tijden.

Gewoon een super zaak

TOP

Snel geleverd net als belofte

Alles netjes .afgehandeld

Een goed bedrijf.

Vlotte levering, handleiding toestel kan beter.

Levering was super zonder opmerkingen. Enig minpunt is de handleiding bij de toestellen. laatste was de HBM 40 Houtfreesmachine. Het is eventjes zoeken hoe je alle vijsjes en stukken in elkaar moet steken. Eenmaal in elkaar gestoken ben ik best tevreden.. prijs/kwaliteit super.

Compleet snel en volgens afspraak kon meteen aan de slag toppy

Snel compleet en volgens afspraak toppy kon er meteen mee aan de slag

Top service!

Contact opgenomen nadat een pakket niet was toegekomen: direct antwoord en opnieuw aan ons verstuurd.

Goede en snelle levering

Een goede kwaliteit voor een scherpe prijs!!!

Goede producten snelle en duidelijke levering.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht