Bezigheidstherapie corona

Perfect ! Snelle levering voor deze weekenden door te komen nu met deze lockdown πŸ˜‡

Van mijn bestelling was ik tevreden degelijk materiaal . nu nog 2 stukjes te kort maar zal in orde komen antwoorden op iedere mail binnen 3 werkdagen

een zeer nette en snelle levering

tot zover ik de dingen die ik besteld heb. gaat altijd zeer netjes en zeer snel. 1x was het bestelde item niet meer leverbaar en dan ik kreeg automatisch een andere maar wel betere versie van het bestelde product. nee zeer goede service en ben uiterst tevreden

Voor het eerst een bestelling gedaan bij HBM- machines. Op de site gekomen doordat het door mij gezochte artikel door HBM een stuk goedkoper werd aangeboden. Toen ook maar een aantal andere artikelen besteld. Uitgebreide sortering tegen goede prijzen. Snel thuisbezorgd. Afhalen kon helaas (terecht) niet tijdens de corora crises.

precies al beschreven en snel geleverd

De werkbank is stevig en het blad erg mooi afgewerkt rondom. Koste een uurtje om in elkaar te zetten.

Correct duidelijk en snel

Goede duidelijke website. Netjes statusmail. Snel geleverd. Zeker in deze tijden helemaal top.

Erg veel verschillend gereedschap te koop voor een erg goede prijs. Snelle levering met goede communicatie over de levertijd. Ik ben elke keer weer uiterst tevreden.

Super service

super bedankt

Altijd correct, snel, betrouwbaar en goede kwaliteit

Al meerdere dingen besteld bij HBM. En altijd netjes optijd geleverd. Zowel groot als klein en nog nooit klachten gehad over de materialen die ik al besteld heb hier.

De bestelling was zo geplaatst, maar geleverd was het product ook..erg fijn!

En het product werkt uitstekend!

Goede, snelle service. Prima product!

Prima product, snel geleverd, goede prijs.

Gewoon goed

Mensen van hun woord top service

Zeer tevreden over dit bedrijf

Goede materialen, duidelijke omschrijving van dat wat je wilt bestellen. Levering in een degelijke verpakking. Goed werkende website. Je krijgt een goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Top prijs/kwaliteit verhouding HBM boorhamer

HBM 1050 Watt Boorhamer / Klopboorhamer besteld bij HBM-Machines. Snelle levering en product werkt naar behoren! Erg goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ondanks deze crisis snelle en keurige levering

Een goede en snelle levering met een duidelijke handleiding voor gerbruik en montage.

Prima, keurige levering en strak in de tijd.

En... prachtig product. Heel blij mee.

Prima service en ideaal voor gereedschap

HBM Machines heeft veel gereedschap met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Goed spul dat niet de wereld kost.

Netjes en snel geleverd

Na lang zoeken toch gevonden super

zeer tevreden

Ik heb mijn HBM moto-heftafel verkocht, daar was direct veel vraag naar. Ik heb nu een HBM motorlift die voor mij veel handiger is bij het reinigen. Herstellen en onderhoud van de motorfiets laat ik nu over aan professionelen.

Top geregeld!!

Mooie site , makkelijk bestellen , zeer snel in huis en in goede verpakking! echt super!

Snelle levering ondanks crisissituaties. Top πŸ‘πŸ‘

Snelle levering ondanks crisissituaties. Top πŸ‘πŸ‘πŸ‘

HBM, elke keer weer goed geregeld!

Probleemloos bestellen en snel ontvangen, gewoon top!

Snelle levering zonder gedoe of fouten

Snelle levering zonder gedoe of fouten

Alles op tijd geleverd, en zag er allemaal goed uit de bestelling klasse

Goede service , groot assortiment en snelle levering .

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht