Doet wat hij moet doen voor niet al te veel geld

Scheelt een hoop opruim werk na het zagen

uistekende site met super opvolging en goede spullen. Heel blij mee

Een aanrader voor iedereen om voor het juiste geld en kwaliteit spullen te bestellen voor gebruik in de garage.

Top kwaliteit en snelle service!

Top kwaliteit en snelle service!

Een stofzuiger thuis laten bezorgen. Deze hebben we snel ontvangen en in uitstekende staat.

gewoon perfect

Afleverbedrijf post.nl is in Belgie rampzalig !!!

Gewoon geweldig goed geregeld, en snel.

Zo als ik HBM ervaar, goede producten ,snelle levering en goed verpakt, gewoon keurig geregeld, Toppie.

enorme keuze en scherpe prijzen

goed verpakt en vlug geleverd. Betrouwbare webshop.

goed product

goed product en snelle levering

Goede service en kwaliteit producten. Veel keuze en mooi geprijsd.

Top bedrijf, Jammer dat het niet centraal ligt ivm afhalen producten. Altijd maar die verzendkosten, die voor kleine producten best hoog zijn.

Chaque client est unique ! Bravo!

Une équipe de professionnel, disponible et assurant un excellent suivi lors d'une demande ou une commande. Donc du professionnalisme dans les relations clients - vendeurs et en surplus des outils d'une très bonne qualité.Les commandes sont soigneusement préparées et expédiées. Le service de livraison est très correct, et, son personnel également.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Betrouwbare,snelle en flexibele levering van een firma die uitblinkt insertie en grote keuze van haa

Betrouwbare,snelle,flexibele levering van een firma die uitblink in service en grote keuze van haar producten.

uitstekend

Het Bestel Magazijn!

wat ik wou wanner ik het wouvoor de prijs die ik wou (wouw)

eenvoudige website en snel geregeld en ook goede levering

Alles perfect geleverd

Alles precies zo als het uitgebreid op de site staat.

Ook in deze moeilijke tijd zorg HBM-Machines voor een spoedige verzending en snelle service.

Ik was niet helemaal zeker dat ik een bestelling moest maken nu dat covid-19 ons land ontroerende, maar ze zijn alle beloftes nagekomen, Hulde.

geweldig

Al wat ik besteld heb is op tijd geleverd en voldoet aan de wensen die ik er aan stelde.

Snel geleverd en in een woord geweldig

Mij ervaring is goed en is zeker aan te bevelen.

Ondanks Corona beperkingen het pakket binnen 3 dagen in huis.

Snel en gemakkelijke bestel site.

Zo zou service moeten zijn.

Sinds dag 1 zag ik de service goed was, ben op de hoogte gehouden van mijn bestelling, tot aan levering aan mijn voordeur. İn 1 woord: goede service.

Netjes verpakt snel geleverd

de bestelde spullen werden netjes verpakt en snel gelevert. een duidelijke web site.

Prima!!

Helemaal goed gekomen.... S maandags smorgens een gereedschapskoffer besteld voor mijn zoon en wilde hem graag woensdag voor zijn verjaardag geven.Jammer dat je dat niet telefonisch kan vragen, dus gemaild dan moet je ook nog even op het antwoord wachten dus het bleef spannend... Maar is helemaal goed gekomen; woensdagmorgen tijdens de koffie stond de koffer voor de deur een beter moment kon niet! Top bedankt!!

perfect

keurig netjes

Goed product , snelle service

Goeie kwaliteit voor een redelijk bedrag. Snelle levering.

Mooie steekwagen. Handig omdat hij erg gemakkelijk inklapbaar is. Prijs is gunstig.

Mooi product voor een prima prijs

Een aanrader

Grote Esch 1010