Top service ook bij een defect artikel.

Top service van HBM. Een luchthaspel gekocht waar een knik in de slang bleek te zitten, gemaild en binnen een week een nieuwe ontvangen en de defecte retour gestuurd.

nogmaals TOP !!!

Net als de vorige bestelling lekker snel geleverd.

Keurig op tijd geleverd en geweldige producten

De producten die ik besteld heb waren keurig op tijd geleverd. Zijn prima producten voor een goede prijs. Zal zeker vaker producten hier halen en zal iedereen aanbevelen

Geweldig mooi kwaliteits product voor een zeer scherpe prijs

Sinds vele jaren klant bij HBM en ondermeer draaibank, freesmachine en inmiddels 5 gereedschapswagen gekocht etc. Het mag dan ook duidelijk zijn dat ik zeker een tevreden klant ben !

alles is goed verlopen

alles is goed verlopen

Snel en voor een prima prijs!

Het door mij gewenste artikel was aanvankelijk niet in voorraad maar via een melding van HBM (prima en accurate service) bericht gekregen dat het weer beschikbaar was. Ook de aanbiedingsprijs was nog steeds geldig: klasse! Na de bestelling binnen twee dagen in huis! Separaat ook nog een factuur via internet ontvangen; kortom zeer tevreden en een bezoek aan Moordrecht staat op het programma. AANRADER!

Super Service van advies tot after sale!

Vanaf het moment dat ik HBM-machines ontdekt heb, en dat is al een poosje, ben ik een buitengewoon zeer tevreden klant, ook als een bestelling niet helemaal volgens de planning verliep. Super deze organisatie, ze laten werkelijk niets te wensen over!

Prima service en webshop

HBM heeft een uitgebreid assortiment van goede kwaliteit. De winkel kan soms erg druk zijn, maar de webshop functioneerd prima.

Producten goed. Prijs goed. En snelle levering

Betaalbaar en snel. Leuke artikelen op de site.

Betaalbaar en snel. Leuke artikelen op de site.

Helemaal top

Op tijd geleverd. en netjes verpakt. Helemaal top!

Snelle levering , goede kwaliteit

Ondanks de corona toch snel geleverd!!!

machine werkt als vervacht

mooi machine en spoed gearriveerd

Geweldig!

Ik kocht enkele komstaalborstels om tijdens de corona verlof periode mijn oude bezetsel weg te schuren. Ik kocht eerder al een aantal gelijkaardige borstels van een ander werk maar kwam nu bij HBM terecht. Ik had wat argwaan over de kwaliteit aangezien deze slechts 1/10 van de prijs waren die ik ergens anders betaalde. Dit bleek nergens voor nodig, zelfde kwaliteit voor een veel lagere prijs en bovendien redelijk snel bezorgd naar België.

Heerlijk helder HBM

Bestelling geplaatst, verzocht om bezorg adres wijziging echter was dit niet meer mogelijk. Dit werd helder gecommuniceerd. Op persoonlijke manier. Nee is ook een antwoord. Maar de manier van nee communiceren waardeer ik enorm. En qua producten voel ik mij als een kind in de ballenbak.

Mooie producten en snelle levering

Als ik weer wat nodig heb prima adres

Snelle levering en top product.

De beste prijs voor de gewenste kwaliteit en service

HBM onderscheidt zich ten opzichte van andere webshops met name door de juiste prijs-kwaliteit verhouding, de snelle levertijd en het geven van de juiste informatie als het gaat om producten of bijv. de voorraad. De partners waar HBM mee werkt, bijvoorbeeld uitleg over een lasapparaat, is juist en eerlijk. Ik zal zeker bij HBM terugkomen.

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Ik heb mijn bestelling zeer positief ervaren! Een goede kwaliteit voor een lage prijs.

Snelle levering

Goede kwaliteit en snelle service

snel en uitstekend afgehandeld

betaling word snel opgevolgd. ik kreeg snel feedback dat betaling ontvangen was en goederen verstuurd werden.

Goede prijs/kwaliteit!

Tevreden

goede service

materiaal dat ik heb bestelt doet aan zijn normen HBM heeft goede service pakket wordt ook snel behandeld zeker aan te raden om iets te bestellen ik ga binnenkort een Proxxon Micro Frees MF 70 kopen en een draaibank in de toekomst ik hoop eens iets te winnen met de grote Cadeaubon heb nog nooit iets gewonnen.

Product daadwerkelijk op voorraad en snel geleverd

De generator was goed verpakt en snel geleverd. De voorraden worden goed bijgehouden. Dat gaat bij anderen nog wel eens mis.

Snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijke webshop en duidelijke communicatie, producten waren snel geleverd aangezien deze op voorraad waren.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht