goede service,nabestelling goed opgevolgd en geleverd

goede service,nabestelling goed opgevolgd en geleverd

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

goede kwaliteit-snelle levering-zeer divers aanbod-en niet te duur.TOP.

dat wat hierboven staat

Snel

Snel en prima (prijs/kwaliteit) machines

Zeer ok

De bestelling zelf was zeker in orde het heeft langer geduurd door de corona grts

Snel geleverd, materiaal kwalitatief en voor correcte prijs

Ruim en kwalitatief aanbod op de site. Bestellen en bijwerken van de bestelling gaan eenvoudig. Enkel de betaalmogelijkheden voor de belgische klanten was even zoeken.

Snel, goed en goede prijs!

Ik had het product snel en in goede staat binnen. En dit alles voor een goede prijs.

Correcte afhandeling

Na bestellen en betalen een correcte afhandeling gehad van HBM-Machines. Goede communicatie tussen klant en verkoper en juiste info aangaande verzending en aankomst pakket. Zeer tevreden !

Prima levering ga zo door๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Kan niet beter

Bestelling vlot ontvangen. Communicatie via de mail was geen probleem.

Zonde dat je niet even kunt bellen. Twee keer geprobeerd, maar met het keuze menu niemand aan de telefoon gekregen. Wat ik wel zonde vond/vind is, dat er bij de aanbieding van de plasmasnijder van Hyundai Cut-60I, niet is vermeld dat je zelf voor een stekker moet zorgen. Toen de machine werd geleverd, dacht ik dat ik er direct mee aan de slag zou kunnen gaan. Helaas moest ik bij de plaatselijk installateur zelf een stekker scoren. Na deze te hebben gemonteerd, werkte de machine perfect. In ieders geval voor de dingen die ik er mee ga doen een passende plasmasnijder. Groet Bert Jongeling.

Aanrader

Snelle levering, kwalitatief materiaal. Je kan een melding krijgen indien een niet beschikbaar artikel terug in voorraad is. Extra filters voor de tegelijkertijd bestelde spuitcabine werden wel 2 dagen later via afzonderlijke levering geleverd, terwijl er meer dan genoeg plaats was in de eerste doos. 2 dozen, 2 maal verzendkosten, 2 maal verplaatsingen...

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super, aan te bevelen

Goede aanbiedingen en mooi materiaal

Goede website en snelle levering.

Goede website en snelle levering. Tevens voldoet het product aan mijn verwachtingen.

Zoals altijd kwaliteit!

Een vatpomp besteld en deze is netjes en vlot geleverd ondanks de coronacrisis. De pomp werkt perfect en is zoals gewend van HBM kwaliteit!

prima afhandeling van de bestelling

en nette prijzen bij mooi assortiment

Top product!

Super handig materiaal! Vroeger geleverd als verwacht! Opnieuw een super ervaring bij HBM.

Prima geleverd en apparaat

Geen Aldi spullen. Goedkope prijs voor goed materiaal

Ruime openingstijden, altijd dichtbij

Altijd orginele gereedschappen

Vlot en vriendelijk, zoals altijd

Hbm is een voorbeeld voor andere (web)winkels, met een zeer ruim en betaalbaar aanbod, makkelijk te regelen van achter de computer maar eigenlijk nog leuker om te bezoeken.

bereikbaarheid 0,0

Misschien hebben ze een mooi assortiment, maar de bereikbaarheid per telefoon (alleen een bandje, dat je een mail moet sturen) en per email (na 2 dagen nog geen reactie) is zeer verontrustend. Als je een klacht hebt, dan kan je dus nergens terecht. hoe goed een bedrijf ook is, zonder fatsoenlijke communicatie mogelijkheden kan je er beter niet bestellen. 1x nooit weer!

ZEEEEER slecht

Geen reactie op emails, dagen wachten op bestelling, niet bereikbaar. Was eerste en gelijk laatste keer

Eerste keer besteld, blij verast prima kwaliteit/prijs en goeie service

Kom zeker terug

waar voor je geld en niet te lang op levering hoeven wachten.

De waar komt overeen met de omschrijving op de webshop. Zeker niet te duur, het materiaal voldoet en is snel geleverd.

Snelle levering, goede service

Alles snel, goed geleverd, ook snel antwoord bij vragen en een leuk kado (veiligheidsbril) bij de levering. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.