Alles wat ik besteld had binnen drie dagen prima geleverd

Betere kwaliteit dan ik verwachtte en een probleemloze bestelling.

Afgelopen maand heb ik een striptang, een krimptang en een paar losse producten bij HBM besteld. Op hun website zag het er al prima uit, maar thuis uitgepakt blijkt de kwaliteit van met name de tangen nog beter dan verwacht! Al met al een snelle levering, duidelijke website met zeer goede producten. Ik kom hier zeker terug.

een snelle en correct levering naar belgie

een snelle en correcte levering, zal het zeker aanraden bij mijn vrienden. zeer goede prijs - kwaliteit verhouding.

Prima product geleverd binnen korte tijd ondanks coronacrisis

Een Dasqua Professionele 150 mm Blokhaak voor een prima prijs besteld en tegen geringe verzendkosten. Wat wil je nog meer??

Ik ben een zeer tevreden klant

Ik ben een zeer tevreden klant en ik beveel HBM aan in mijn klanten en kennissen en kring.

Helemaal top!

Snel en correct geleverd. Overzichtelijke website.

Snel geleverd ,prima spul

bestelling verf.

goede service had 2 weken geleden een pot verf besteld bij hubo tot en met vandaag nog niet geleverd,jullie verf heb ik al kunnen gebruiken.alvast bedankt mgv luc uit laakdal.

Prima bedrijf.

De artikelen die ik bij HBM heb gekocht ben ik zeer tevrede ik vind de prijs en kawliteits verhouding prima.En het snel afhandelen van de bestelling die ze doen.

Snelle en goede service

Makkelijk te bestellen snelle verzending. Goede produkten

Prima service en snel geleverd

Prima Service.

Product zoals omschreven, netjes en snel geleverd.

Ik beveel HBM van harte aan.

Goed product tegen nette prijs en snel en correct geleverd. Ik kom hier graag terug.

Excellent

Professional and customers friendly. Easy to tracking delivery. Well done....

• Would you recommend us? Yes

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd. Vragen snel beantwoord.

Keurig snel geleverd goed ingepakt, top service!

Mooie spullen voor mooie prijzen

Mooie en goed gereedschap voor mooie prijs Goed bezorgd heel blij mee!

De eerste keer

Het was goed gerelgelt alles op tyd

Een fantastische instelling

De bestelling, verzending en aflevering is een voorbeeld voor vele ondernemingen , een pluspunt over de ganse lijn. Een firma die al hun verplichtingen zeer nauwgezet uitvoeren. Proficiat !!!

goed en snel geleverd netjes in gepakt

goed en snel geleverd netjes in gepakt

motorheftafel besteld. In het weekend opmaandag al telefoontje voor de levering dinsdag bezorgd . Super snelle levering. Goede surviceook van de chauffeur die hem bracht

Artikel was helaas uitverkocht.

Per omgaande kreeg ik mijn geld terug

Super, goede service.

Enige nadeel is geen telefoonnummer. Maar desondanks een prima service. Initieel een verkeerde bestelling geplaatst; door mijn eigen fout; maar deze kon na email contact makkelijk aangepast worden. Hartelijk dank!

Traitement rapide et professionnel.

Déjà deux commandes très satisfaisantes et une troisième en cours. Traitement rapide et livraison conforme à mes attentes. Entreprise sérieuse que je recommande vivement.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Grote Esch 1010