Donderdag besteld en vrijdag geleverd.

De prijs kwaliteit is top! Ook de levertermijn van 1 dag was super! Echt een aanrader.

Snelle levering van goed materiaal

Aangekocht op de site, goed opvolging via mail, en snelle levering. Tevreden over de prijs/kwaliteit van het materiaal.

Top winkel

Bestelling gegaan zo als het moet gaan. Snel binnen en goed geïnformeerd.

Een zeer goed product voor een goede prijs/kwaliteit label.

Een zeer nuttig apparaat dat zijn functie geweldig uitvoerd.

Super! Betaalbaar en dik inorde!

Super vlotte levering! Alles mooi verpakt + goed materiaal :). Bedankt!

UItstekende shop

Al meerdere malen wat aangeschaft bij HBM en elke keer een uitstekende (snelle) afhandeling. Jongstleden de hydraulische kabelschoen tang (6ton) aangeschaft, omdat deze een breed kader heeft qua maten en een breed krimp oppervlak, 50,- kan niets zijn dacht ik nog, maar ook niets mee verloren... Ding is binnen, geweldige tang. Mooie persing ook. En 4 mm² tot 50 mm² dus je bent ook geen andere meer nodig. Nope, geen issues met HBM.

snelle levering en scherpe prijzen

HBM heeft een breed assortiment voor de klusser. Scherpe prijzen en goede levertijd. Ik koop overigens altijd meer dan geplant omdat de prijzen zo goed zijn.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd een zeer goede service en afhandeling van de bestelling top bedrijf

Geweldige shop!

Zo zouden meer webshops moeten zijn. Snelle website, overzichtelijke producten, alles makkelijk te vinden. En daarnaast snelle levering, goede communicatie en prima prijzen. Topshop! :)

Top service

Degelijk materiaal voor een scherpe prijs. Bovendien snel geleverd.

snel en makkelijk bestellen

top winkel , snel alles geleverd . overzichtelijke website. top

snel en makkelijk bestellen

top winkel , snel alles geleverd . overzichtelijke website. top

perfect geregeld en netjes op tijd

Ik heb precies gekregen wat belooft is en netjes op tijd dus wat wil je nog meer!

Snelle levering en goede communicatie

Alles was snel, netjes en duidelijk geleverd. Alle de 3e hand die ik had besteld viel in kwaliteit erg tegen. De rest was super. Vooral de minibrander!

Lees de reviews en je weet genoeg, gewoon een 10 met een griffel.

Je krijgt netjes een mail dat het artikel op voorraad is. Link aanklikken, bestellen en de volgende dag in huis. Kan er niets meer aan toevoegen.

Top!

Snel! Mooie prijs! Zeer degelijke machine!

Voordelig product en snel geleverd

Voordelig en snel geleverd

goede materialen en snelle service

altijd goede materialen die snel in huis zijn.

Top kwaliteit snelle levering

Geleverd volgens site en snel, en goede kwaliteit.

Snelle levering van het product, en goede prijs kwaliteit verhouding

Goed product en materiaal

Goede prijs, degelijke kwaliteit en snel geleverd.

De prijs van de producten is zeer goed en over de kwaliteit heb ik, tot nu toe, niets te klagen. De producten waren verder snel geleverd. De website vond ik persoonlijk wel wat onoverzichtelijk.

Niet alles van goede kwaliteit

Vaak ben ik tevreden over de kwaliteit van het gereedschap van HBM Maar dit keer zaten er toch een aantal items bij die echt beneden peil zijn. Steekbeitels die scheef geslepen zijn. Verzinkboren die slecht geslepen zijn. De afkortzaag lagers klinken nou ook niet heel jofel.

Snel en correct geleverd. Voldoet aan verwachting

uitstekende prijs kwaliteit verhouding

heb hier een low noise compressor gekocht, en een generator 5,5kw. beiden nog steeds veel plezier van

Kabelkrimptang keurig geleverd. Allemaal zoals afgesproken, prima dus. Netjes de factuur per email.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht