Er is niets teveel beloofd, alles conform toezegging nagekomen.

Het was de eerste keer dat ik bij HBM-Machines iets had besteld. Na ontvangst, ging ik kijken of ik nog iets van deze leverancier nodig had.

Goed spul, snelle levering

Set gatenzagen besteld, beton en voor zachtere materialen. Degelijke sets die mijn verbouwing wel gaan overleven. Beide keren snelle levering. Gewoon goed!

zeer snelle en goede levering

zeer goed product ,heb onmiddelijk de herstelling gedaan zonder probleem.bedankt en beste groetjes.jacques

Vacuüm remontluchter tang.

Super makkelijk te hanteren, met diverse koppelstukken voor de remnippels en zuigstaafje om reservoir leeg te zuigen. Met meer dan genoeg vacuüm om vloeistof te kunnen doortrekken. Hier ga ik nog veel meer plezier van hebben! Geen moeilijke handelingen meer!

Snelle levering. Vriendelijke bezorging

HBM 600 zaagtafel gekocht voor hobbymatig gebruik. Prima zaagtafel met goede geleider. Makkelijk in elkaar te zetten ondanks de 150kg.

Snelle levering en goed verpakt

Zowel in de winkel als via de webshop goed en duidelijk advies.

Top spul

Goed spul snel bezorgt

Precies wat ik nodig had!

Gereedschap doet precies wat omschreven stond in de specificaties. Verhouding in prijs en kwaliteit is zeer goed. Had dit echt nodig.

Ben al jarenlang een tevreden klant

Doe al vele jaren zaken met HBM, snelle levering, goeie service, kwalitatief goede producten.

Zeer tevreden.

Goede producten en snelle betrouwbare levering.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Goede machine voor concurrerende prijs. Ruime keuze.

Over het algemeen een positieve ervaring met de producten en levering

De producten die ik heb gekregen voldeden aan mij verwachting, al heb ik met de bandenpomp een opmerking dat het mij niet duidelijk was dat het niet direct geschikt is om een fietsventiel( fransventiel) mee op te pompen. Met wat hulp stukjes moet het gaan lukken. Voor de rest voldoet het aan de verwachting van prijs kwaliteit.

Ondanks de carona gekte en deze bizarre tijden toch een snelle levering en perfect product. Dank voor jullie inzet

Alles perfect in orde !

mijn aankopen bij HBM:.......nog nooit verkeerd uitgepakt

Als jullie weer open zijn kom ik gewoon weer langs. Ook heel blij met de filmpjes van Harry de Ferryman.

Prima gereedschap.

Ik heb via HBM een zet met adereindhulzen met bij behorende krimptang aangeschaft. Deze nu inmiddels al enige malen gebruikt na volle tevredenheid.

echt uitstekend hoe het daar gaat.

p

Snel en onberispelijk geleverd.

De e-shop is duidelijk opgebouwd en de berichten over de levering kwamen gezwind.

Functioneel en goed

Goede kwaliteit , alles voor een beginnende starter aanwezig en mooi overzichtelijk. Zeer snelle levering.

Uitstekende service in bijzondere tijden!

Afgelopen week heb ik een motorheftafel besteld. Deze werd zonder vertraging afgeleverd door een zeer vriendelijke bezorger die mij nog hielp het object door de deur heen te krijgen!

Goed en overzichtelijke site. Makkelijk te bestelen.

Alles gekregen zoals verwacht!

Enig min punt is dat het wel vaak lang duurt voordat de bestelling wordt afgeleverd aan de voordeur. Ik ben van andere webshops gewend dat het vaak binnen 1 dag of 1 dag later er al is. Bij HBM op woe 25-03 besteld, en pas na het weekend mogen ontvangen. Hier zou HBM zijn proces op kunnen verbeteren zodat de klant sneller zijn produkt heeft. Voor de rest met ik zeer tevreden over het geleverde!

Zoals gewoonlijk weer een top product ontvangen

Ben al jaren klant bij HBM. Ook nu weer een goed product voor een scherpe prijs mogen ontvangen! Ga zo door HBM!

Mooi en stevig opberg systeem

Nette bakjes met veel mogelijkheden, om zowel klein als groot materieel in op te bergen

Ruime keuze in kwaliteits machines voor een mooie prijs.

Voor het eerst een bestelling gedaan bij HBM machines. Dit is me zeer goed bevallen. Veel keus in goede apparatuur voor een goede prijs. Ook de levering verliep vlotjes. Ben erg blij met mijn afkort radiaal zaag van Hyundai. Helemaal voor de prijs wat hij gekost heeft.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht