Mooi assortiment aan een eerlijke prijs

Vlotte bestelling, snelle afhandeling en correcte levering. Een zeer tevreden klant.

zeer goed

geweldig machientje voor een top prijs, snelle levering & goed contact

Betrouwbare leverancier

Zeer snelle levering en scherpe prijzen. Prima service

Alles netjes verpakt en optijd binnen

Heel tevreden

Super goede verloop,prima in prijs,merci

Goede info via de site levering perfect. Wat wil je nog meer. 👍

Prima zoals het hoort

Correct en snel zoals het hoort

Goede producten en snel geleverd

Ivm Corona online moeten bestellen. Het was binnen 3 werkdagen binnen. Super!

Vlotte levering en een prima apparaat

Inmiddels vaste klant geworden.

Het was top

Het was top omdat het goede kwaliteit is en het werd snel geleverd

Product is prima en levering is perfect verlopen, bedankt.

Goed materiaal goede service

De bestelling kwam netjes binnen. Materiaal is zeer gebruiksvriendelijk. Ook levertijd klopte zoals beschreven.

correct gelevert naar verwachting

mooi op tijd

Gewoon goed

Gewoon een goed bedrijf met een snelle levering en niet duur

Snelle levering, kwalitatief materiaal en goede service!!

Altijd heel tevreden over mijn bestellingen bij HBM. Levering naar België is zeer snel, ik krijg altijd vlot antwoord op mijn vragen en zo verdwijnt elke mogelijke onduidelijkheid. Dank jullie wel!

goed gereedschap

perfecte levering op tijd! Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer veel keuze.

Snelle en goede levering

Fijn product en een snelle levering

Product voldeed aan de verwachtingen.

Product voldeed volledig aan de verwachtingen en werd snel geleverd. Ik zou zo weer wat bestellen als ik het nodig had.

Rapport qualité / prix imbattable

Vendeur au top, je leur ai fait plusieurs commandes, dont un tours a métaux, leur service client est a l’écoute, l’expédition est rapide et leurs tarifs sont juste imbattables. Je recommande vivement.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

prima;

gewoon ok en goed

Krachtige en veilige cirkelzaag

Goed en sterk cirkelzaag Goede service ondanks de crisismaatregelen. Goede prijs kwaliteit verhouding voor ieder budget.

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goede prijs te opzichte van de kwaliteit. Groot assortiment aan gereedschappen en machines.

super

Snelle goede levering ”

Netjes

Spullen waren op tijd binnen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Klantenservice wars hulpzaam toen het bleek dat ik het verkeerde product besteld had.

Matig goede ervaring

Dit omdat de aangekochte draaibank niet op voorraad bleek te zijn bij ophalen, dit werd opzich redelijk netjes opgelost door met bijbetaling een andere aan te bieden. De andere aankoop bleek niet geweldig, de zetbank was na 1 keer gebruiken gebroken...

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht