professionele service

De machine die ik wilde bestellen was niet in stock. Ik vulde de aanvraag in en werd via mail verwittigd toen deze terug voorradig was. Op technische vragen wordt zeer snel en to the point geantwoord. De levering (22 items) werd compakt en stevig verpakt en na slechts enkele werkdagen aan de voordeur geleverd. TOP!

Top service

Snelle bezorging en redelijke prijs.

Top snelle levering, goede service

Top.

Gewoon goed.

Mijn levering was compleet en snel geleverd, alles zat mooi en stevig verpakt. Om beschadiging te voorkomen.

Prima afhandeling.

Prettige afhandeling van de door mij bestelde producten. Netjes verpakt en afgeleverd zoals afgesproken. Prima service.

Voor herhaling vatbaar

Woensdag besteld en vrijdag geleverd Lintzaagmachine van uit België

Bij hbm is mijn ervaring dat ik prima benaderd wordt als klant is koning 😀

Heb ik in 1 zin gedaan

Prima service en kwaliteit!

Goede ervaringen, snelle levering en betrouwbaar gevoel!

Vlotte levering en goede kwaliteit

Juist omdat het door mij bestelde artikel zo moeilijk te verkrijgen is was ik blij verrast door de goede kwaliteit van de geleverde staalboor

Uitstekende kwaliteit en vlot geleverd

De bestelde gereedschapswagen werd vlot geleverd en voldoet prima aan de gestelde eisen. Deugdelijke kwaliteit.

Het Beste Materiaal voor de klusser.

diverse keren gereedschap besteld. neem vaak het HBM gereedschap, schappelijke prijs en top kwaliteit. verzending volgens afspraken, goed verpakt.

Snel en volgens verwachting

Pakketje binnen 3 dagen geleverd, alles netjes verpakt geheel volgens mijn verwachtingen.

Top product!

Top product ontvangen en ondanks alle corona perikelen ook nog eens vrij vlot in huis.

Super kwaliteit voor een mooie prijs.

Gemakkelijk besteld op een duidelijke logische site.

Geleverd zoals afgesproken en op tijd.

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik heb een motorheftafel gekocht om mijn werk thuis aan motorfietsen te vermakkelijken. De heftafel heeft een uitstekende kwaliteit voor een relatief lage prijs en hij werd ook nog eens netjes in een krat achter in mijn bus geladen met een heftruck. Hij is vooraf al helemaal opgebouwd dus thuis het krat open maken, brug eruit rollen en hobbyen maar! Top!

Goed produkt, snelle levering

geweldige aankoop

ik ben blij met mijn aankoop bij HBM- machines

Goed en overzichtelijk

Goede kwaliteit spullen en snelle levering.

Correcte en snelle levering

Top prijs/kwaliteit verhouding van de apparaten. Enige minpunt is dat de bestelling niet in een keer kon worden geleverd maar ik twee keer de verzendkosten moest betalen.

Goede kwaliteit

goede web-site met ruime keuze, en klant vriendelijke showroom.

Top service en goed produkt.

Ben er erg tevreden over mijn aankoop.

Goede producten voor prima prijs, snelle levering.

Goede producten voor prima prijs, snelle levering.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht