Ik heb een vraag

Niet per telefoon bereikbaar Beetje jammer

Als een kind in een speelgoedwinkel!

Heerlijk om bij HBM te shoppen! Zeer groot aanbod en ze verzenden steeds snel. Ook de prijzen zijn aantrekkelijk. Tot binnenkort weer!

zeer goede en correcte omschrijvingen en leveringen

IK heb een hele hoop (toch wel goedkoop) materiaal besteld voor mijn garage. De omschrijving op de website was zeer correct en en heel duidelijk, na bestelling werd alle instructies voor te betalen en opvolging van levering heel goed gecomunniceerd. weinig te klagen dus. Over kwaliteit van het materiaal kan ik nog niet veel vertellen want ik heb het nog maar juist in dienst maar zo op het eerste zicht ziet het er toch zeker acceptabel uit.

Mijn bestelling perfect afgehandeld

Prima website en perfecte levering

Een klein boorklem en een lasklem besteld voor thuisgebruik. De spullen zijn voor mij goed genoeg, en niet te duur. Snelle levering en netjes verpakt.

Goed geprijsd en snel geleverd

Goede zaagbladen voor een zéér scherpe prijs. Snel geleverd ondanks Coronahectiek.

Had een gereedschapssetje besteld voor vrijlooppoelies van dynamo’s te vervangen. Concurrerende prijs, goed verpakt en ondanks de corona toch snel geleverd. In een woord, prima!

Materiaal juist wat en wanneer je het nodig hebt.!!!

Veel bestellingen op gedaan, altijd tevreden, goed materiaal aan topprijzen.!! Snelle levering

Snelle levering en mooie kwaliteit van de geleverde waren

Producten waren goed verpakt. Keurige levering en mooi op tijd

Mijn ervaring is dat het goed, stevig, handig in elkaar te zetten product is. Zorgvuldig ingepakt/af

Goede product omschrijving, daardoor eenvoudig in elkaar te zetten. Zorgvuldig ingepakt en afgeleverd en snel.

Snelle en goede service en materiaal

Na lang wikken en wegen heb ik de borenslijpmachine model 2 aangeschaft Ik had dit jaren eerder moeten doen Goede machine al mijn boren weer als nieuw Gr Ph. Sinke

Prijs ok. Snel geleverd. Ruime keuze

Snelle levering

Snelle levering en super tevreden met een nieuwe compressor inclusief toebehoren.

Super service en goed materiaal

Goede service gewoon. En veel keus

Super snel en correct

Goede prijs voor goede producten 👍👍

Altijd perfect op tijd!!

HBM is echt een goeie webshop, ook hun klantendienst is super, binnen de dag een antwoord en oplossing. En altijd stipt op tijd als ik iets bestel!! Ook naar de winkel geweest van HBM en vriendelijk en behulpzaam personeel!! Keep on the good work!!

Topshop

Product was precies zoals het hoort te zijn. Prima prijs kwaliteit verhouding. En ondanks deze lastige periode toch netjes op tijd geleverd. Zelfs eerder dan verwacht.

Qua levering een goed geolied bedrijf ;)

Degelijke webshop en nette levering.

Een mooie werkplaats inrichting gekocht, hetgeen wat opviel is dat jullie ons erg goed op de hoogte hielden wanneer en hoe laat de levering werd bezorgd, vooral nu in deze hectische periode erg goede service. En ja de werkplaatsinrichting is reeds gemonteerd en genieten van het hele plaatje. Professioneel en goed materiaal, hier gaan wij veel plezier aan beleven. Bedankt HBM

Snelle en correcte levering!

Prijs kwaliteit zeer goed!

Super snelle levering

Correcte en snelle levering. Super kwaliteit.

Snel geleverd en kwaliteit

Ik bestelde een (water)slanghaspel 20 meter van merk HBM. Ondanks corona heel snel geleverd en de kwaliteit is super. Mooie soepele en toch gewapende slang en een stevige rolbox. Die d.m.v. een geleider mooi verdeeld over de haspel oprolt. En heel snel. Tegen een goede prijs. Heel blij mee.

snelle levering

Netjes verpakt

Snelle levering en goede service

Goede site met concurrerende prijzen, snelle levering, zeer uitgebreid assortiment. Ondanks het corona virus een super goede afhandeling van de bestelde goederen. Volgende keer? Zeker weer!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht