Een super ervaring bij HBM-machines hier heb je wat aan.

Ik heb een gereedschaps kist besteld de materiaal daarvan is super het is zeker geen rommel, en de levering was ook super het duurde door de omstandig heden van het carona wat langer maar ik kreeg vriendelijk en netjes respons op mijn vragen zeker de moeite waard.

Correcte en snelle levering

Product zoals omschreven, degelijk en prima toe te passen.

Duidelijkheid en goede producten.

Duidelijke website en goede producten en dat allemaal voor een scherpe prijs! Ik ben zeer tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!

Top service

Goede en correcte afhandeling

Super! Snelle levering en alles compleet

Supertevreden over de snelle afhandeling en nette levering

Prima , maar

Bestelde een opvouwbare steekkar en opbergers voor doppen. Werd apart van elkaar ( en ook verschillende dagen na elkaar) verstuurd. Kon wat mij betreft makkelijk in dezelfde doos verstuurd worden. Voor hun goedkoper

Snelle levering, top product! Zoals omschreven

Product ontvangen zoals omschreven. Zelfs in deze hectische tijden ruim op tijd geleverd 😄

Altijd weer goed

Mijn ervaring met HBM-Machines is dat elke bestelling goed verloopt. Voor gereedschap en toebehoren kom ik altijd weer op deze site terecht, dat komt omdat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is, en er een ruim assortiment is.

Top bedrijf

Goed gereedschap voor weinig geld.

Goede kwaliteit en goed verpakt,

Goed gereedschap wat niet in de bouwmarkt te koop is voor een betaalbare prijs, bestel ik graag bij HBM. Kwaliteit is goed, het wordt netjes verpakt en verzonden, met aandacht.

Helemaal top

Goed en snel geleverd. Top bedrijf.

Uitstekend!

Gekocht heb ik een ( uitschuifbare ) telescoopborstel. Verzending duurde begrijpelijk langer dan normaal ivm corona maar toch vlot in huis. Super prijs/kwaliteits verhouding. Shop hier graag weer.

GOEDE SERVICE

Was mijn eerste aankoop daarna nog een aankoop gedaan

gewoon geweldig

ik ga graag shoppen bij HBM snoepjes winkel voor klusser en vakman maar in deze tijd, wanneer ik toch een simpele maar noodzakelijke boodschap had, is het perfect bezorgd

Altijd perfecte materialen. supersnelle levering en perfecte communicatie

Snel en goede levering van topmaterialen.

Na men bestelling was alles op een paar dagen geleverd. Echt top!!!!

Artikel netjes op tijd geleverd

Ondanks de Corona tijd is mijn artikel netjes op tijd afgeleverd. Wat ook prettig is is een overzichtelijke factuur . MvG R.Evers

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed gereedschap voor een aantrekkelijke prijs. Snelle en goede levering.

Prima materialen, jammer van de langzame levering. Niet meer van deze tijd.

Prima spullen, maar de levering is wel erg traag. Een verbeterpuntje. Als ik nu moet kiezen tussen twee verkooppunten, kies ik voor de andere omdat ik dan sneller mijn bestelde spullen heb. :-)

Ik vind het prima spul en is niet duur alleen duurt bezorgen soms wat langer

Na en kleine aanpassing was het goed

geweldig

vlotte levering en product zoals verwacht

Prima geregeld!

Precies wat ik moest hebben voor een goed prijsje. Ook snel geleverd!

Bestellen en bezorging prima. Het product: het houdertje voor schijfjes past niet. Heb van mijn oude apparaat gehaald en op de nieuwe gezet.

Klaliteit prijs verhouding is uitstekend !

Ook als product beschadigd , of defect is lossen ze het uitstekend om

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht