Wederom goed

Goed werkende en prettige website, goede tracking van de order.

Perfect !

Zeer correct!

Ook deze keer weer netjes en snel bezorgd en de kwaliteit van de producten is goed

Ik vindt dat ze een zeer ruim assortiment hebben en voor iedere vakman of klusser iets kunnen aanbieden ga zo door en ik blijf bestellen.

Super!

Snelle levering van de juiste artikelen voor een goede prijs.

HBM; De gereedschappen supermarkt.

Ruime sortering tegen plezierige prijzen en wordt uiterst vriendelijk geholpen.

Al meermaals bestellingen geplaatst. Levering altijd zeer correct en heel blij met producten.

Heel blij met correct geleverde producten. No nonsense goede service

Mooi gerredschap

Het gereedschap was zoals geadverteerd. Nog niet alles is in gebruik maar het was keurig verpakt en zag er netjes uit.

Goed materiaal, prima geprijsd en snel geleverd.

Goed materiaal, prima geprijsd en snel geleverd.

Nette levering goed en snel geleverd,

Duidelijke site en snelle levering. Op mijn vraag werd snel geantwoord

Vlotte en correcte afhandeling

Alles zeer vlot ontvangen en duidelijke communicatie. Enige minpuntje; er was één grote doos en een heel kleintje, volgens mij paste het kleintje nog in de overige plaats van de grote. Maar daar zit misschien een logistieke reden achter...

Scherpe prijzen en een uitstekende service

Helaas was 1 van de 4 bestelde raaco kastjes beschadigd tijdens transport. Gemeld bij HBM en vrijwel direct werd er een nieuwe geleverd, top!

Goede levering en service

Na enige tijd zoeken voor een nieuwe motor voor mijn mot afzuiger kwam ik bij HBM een losse motor tegen ( geen enkel idee hoe zwaar deze moest zijn ) Besteld en binnen 2 dagen geleverd Uit gepakt en getest op werking waar op ik direct merkte dat deze te licht was Contact opgenomen met de klantenservice uitgelegd en retour gestuurd Direct de zwaardere variant besteld en deze werd ook weer binnen 2 dagen geleverd Super service en goed gereedschap

goed geregeld

bij vragen wordt goed gereageerd. bestelling snel en goed binnen gekomen!

5 sterren waard

Snelle levering, gereedschap van goeie kwaliteit en ik ben tevreden.

Bedankt voor de levering,echt top!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs met snelle levering.

Prima bout doet wat hij moet doen

Prima soldeer bout en doet wat hij moet doen. Voor een voortreffelijke prijs

Eerste keer besteld bij jullie en door de omstandigheden vrij snel geleverd, super.

Super top bedrijf altijd goed

Super mooie zaak ik kom er al jaren Toen ze nog in de remsevice Reeuwijk auto materialen zaak aan de overkant van waar ze nu zitten Nu is het nog groter en hebben nog veel meer Ik noem het een speelgoed zaak voor grote mannen Als ik iemand hebt die iets speciaals nodig heeft voor de auto of draaibanken of een hele garage benodigdheden nodig heeft Dan adviseer ik hbm aan Ze helpen je heel goed nemen de tijd voor je Ja je komt wel is iemand tegen die zegt hbm das niks erg slecht Dan zeg ik dat je dat bij hbm moet zeggen als er problemen zijn het wordt altijd opgelost En het is super betaalbaar dat is ook heel wat waard en gaat er iets kapper ach je dat kan halen we gewoon weer een nieuwe Alles prijs kwalitijd verhouding dus netjes Ik ben zeer tevreden en koop er graag Jullie zijn de beste top bedrijf Groetjes manfred uit stolwijl

Goed geregeld 👍

Bestelling snel en netjes ontvangen op pallet en goed verpakt.

materiaal zoals ik wou

zowel de service als het werkmateriaal is perfect zoals ik het wou! alvast bedankt! Ik rade u webshop al aan aan enkele vrienden van ons!

Goed zoals altijd

Zoals altijd goed spul voor goede prijs

Uitstekende service, snelle afhandeling en snelle verzending! Zeer tevreden.

Fijne overzichtelijke webshop en goede prijs-kwaliteitverhouding. Tijdens het afhandelingsproces word je goed op de hoogte gehouden, dit gaat allemaal zeer snel. De verzending is ook super snel gegaan! Zeker een aanrader! Bedankt HBM Machines.

Zeer vlug geleverd en goed materiaal

correct maar leveringskosten voor één bestelling 3 maal

goede kwaliteit en correcte levering , alleen spijtig dat ik voor één levering van drie pakjes drie keer leveringskost heb moeten betalen? Mvg Domin

goed product

heb goede ervaring . heb een goed produkt thuis gekregen waar ik erg blij mee ben. mijn auto rijd weer. Kan hbm aanbevelen. ondanks de Coronatijd was de levertijd erg snel 3 dagen . Kan hbm zeker aanbevelen

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht