Prima kwaliteit voor een uitstekende prijs.

Werkt uitstekend. Degelijk product voor een goede prijs.

Betonmixer

Prima mixer eenvoudig samen te stellen. Mixer is echter geleverd in 2 apparte zendingen op verschillende data.

Toppie

Warmtethermometer gekocht

Overzichtelijke site, snelle levering, kwaliteit.

Kwaliteit ook van de materialen met HBM logo. Ga zo door! Coen.

Snelle levering en helemaal top

Ik kan niet anders zeggen dan helemaal goed

super geregeld bij HBM

Mooi kolom boortje gekocht en een hele gave werkbank. Prima kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Leveringen cf. afspraak zelfs in deze rare tijdens tijdens de corona crisis. Goed gedaan door de mensen bij HBM en zeker niet te vergeten de chauffeur van het transport bedrijf die het netjes afgeleverd heeft!

Uitstekende service, snelle levering voor een goede prijs.

Uitstekende service, snelle levering voor een goede prijs.

Levering duurt lang

Maandag besteld tot nu toe niks gehoord, zijn al vanaf maandag aan het inpakken, gisteren mail gestuurd geen reactie, ook al zou de klantenservice van uit huis werken had ik nu toch inmiddels een antwoord moeten hebben en geen automatisch standaard antwoord.

Goede kwaliteit ook de prijs is goed.

Goede kwaliteit ook de prijs is goed en een snelle levering en service top.

Snel en goed

Prima product en snel geleverd..

top materiaal voor een goede prijs

alleen maar positieve ervaringen elke levering weer . afhalen werkt ook prima

Afleveren volgens afspraak

Perfecte aankoop en netjes afgeleverd volgens afspraak. Eerdere ervaringen bevestigen dit. HBM is betrouwbaar en heeft prima voordelige producten.

Op tijd geleverd en een prima prijs

Ruime keuze, makkelijk zoeken, schappelijke prijzen en een vlotte afhandeling..

Het assortiment is ruim en biedt veel keuze in kwaliteit en prijs. Het is makkelijk zoeken en vinden. De bestelprocedure is duidelijk en de afhandeling is vlot en foutloos. Kortom: elke keer weer een uitstekende ervaring!

gewoon geheel Geweldig

ook mijn kleine bestelling kreeg 100 % aandacht TOP

Correcte en snelle levering

Zeer aangename ervaring, qua betaling, levering en service.

Snel geleverd in twee delen

Ondanks de periode snelle levering en zelfs in twee delen.

Bovenverwachting

Eerste keer een bestelling geplaatst. Ondanks de rara situatie in de wereld netjes op tijd geleverd..

Uitstekende kwaliteit, op tijd geleverd, zeer goede service, toppie !

Heel tevreden : uitstekende kwaliteit, op tijd (en onbeschadigd) geleverd, zeer vlotte communicatie met jullie bedrijf, vriendelijke mensen, en zeker een nieuwe klant erbij ! Van harte bedankt, Freddy

Geweldige ervaring voor de eerste bestellingen als nieuw klant bij HBM

Gezien de Coronatoestanden moeten we ons aanpassen voor het bestellen van materiaal en gereedschap om onze lopende projecten te kunnen verder zetten. De HBM-site, geprezen door een ervaren carrosier, is voor mij de oplossing om materiaal aan deftige prijzen thuis te laten leveren. De snelheid en opvolging waarmee de collies thuis gbracht worden is ook top! Enige opmerking het overzicht van alle artikelen op jullie homepage, dat kan misschien iets beter.

Heel snel geleverd

Snel en goed alles prima voorelkaar👌👍👍

Super service

Ondanks de waarschuwing dat de levering wel eens zou kunnen uitlopen, is alles correct en snel geleverd. Top !

Dit was mijn eerste bestelling bij HBM

De bestelling ging goed , bestelling was ook op tijd

Prijs/kwaliteit verdeler met ervaring

Prijs/kwaliteit verdeler met ervaring

Fantastisch!

Ik heb de HBM 3 in 1 besteld en voor de prijs ging hij alle verwachtingen ver te boven! Echt topproduct!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht