Goede producten voor een betere prijs

Producten voelen kwalitatief zeer goed aan. Vooral de lastafel is lekker stevig en zier er uit alsof hij lang mee kan gaan. Enige nadeel is dat de bestelling in 2 delen kwam met enkele dagen er tussen.

Goed materiaal

Snel en goede levering

Goed verpakt en goed

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, betrouwbaar en goede producten.

Alles is naar wens verlopen.

Van bestelling tot levering prima verlopen. Product(en) naar verwachting en erg tevreden.

gewoon prima levering

Prima levering. artikel voldoet aan de verwachtingen

Ondanks coronavirus toch snelle levering

Top, ondanks coronavirus toch snelle levering

uitstekend afgehandeld

iets langer gewacht dan normaal ivm corona maar prima geïnformeerd over de status van de bestelling

Snelle levering

Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Op tijd geleverd mooi product tegen een super prijs

Nette afhandeling en snel geleverd, jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn.

Snelle levering, goed materiaal

Grote keuze en tevreden over de service

Alles is perfect verlopen.

De levering en de goederen zijn naar mijn wensen verlopen.

slecht slechter nog slechter geen telefoon niet bereikbaar

bij een fout in de bestelling we wilden er 20 en geen 10 dat kon niet extra bestelen in deze tijd van drukte bij de bezorgers een deel van de bestelling is binnen de branddekkens nog niet ??????

nog niet tevreden maar zal wel opgelost geraken

heb werkbank gekocht(2100euri) en er is en beschadiging in de deur,aparte deuren zijn er niet verkrijgbaar dus is mij en voorstel gedaan van en cadeaubon van 50 euro ,daar ben ik natuurlijk niet met tevreden had liever geen bluts in de deur ,heb nu geen reactie meer teug gehad alleen mail met beoordeling.Voor de rest is het prijs kwaliteit en prima werkbank ,levering was vlug dus half tevreden groeten

Het bestelde artikel was goed zoals het moet zijn. Dus top

komen in deze tijd ook de afspraken na. heel fijn

als er vragen zijn beantwoorden ze die goed en vlug. ruime keus aan gereedschap

Duidelijke uitleg en snelle levering

Site geeft duidelijke uitleg over wat het product kan en wat de grenzen zijn. Na bestellen wordt het product geleverd volgens de opgegeven levertijden. Ook in coronatijd! Dat maak je wel eens anders mee.

Fijne machine

Sterke motor en zuiver zaagsnede, had ik jaren eerder moeten hebben

weer geslaagd!

Door de coronadrukte iets later dan gewend ontvangen, maar toch weer blij met mijn aankoop bij HBM.

Zoals het moet

Overzichtelijke webshop. Vlotte bestelling en correcte levering. Door corona omstandigheden extra wachttijd, maar altijd netjes op de hoogte gehouden. Zeker aan te raden.

Ongelofelijk goed assortiment en service

Wat je ook zoekt, en wat je ook gemiddeld in de markt duur vind liggen, HBM heeft het voor een degelijke prijs. Maar vooral met de belangrijkste factor dat de kwaliteit nog steeds deugt!

Uitstekende service

Na een vraag over verkeetde bestelling ben ik goedik en adequaat geholpen.

degelijk en betrouwbaar

goed verpakt, goede follow up van bestelling mogelijk, netjes afgeleverd voor de deur. Alles zat er bij. Voldoende duidelijke beschrijving

Een super service

Het was een snelle levering en goed gereedschap

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht