Zo als bij iedere bestelling top

Bij iedere bestelling, die ik plaats als bedrijf zijn deze altijd met de meeste zorg en aandacht bezorgd. Met vriendelijke groet, 024 carcleaning/024 carsign in Nijmegen.

Gewoon super goed en snelle levering

Snelle levering en uitstekend goed materiaal en vriendelijk als je Beld en zeer goede uitleg gewoon super leuk om te winkelen

Topservice, veel keuze, snelle levering!

Alles wat je zoekt aan gereedschap vind je hier, de snelle levering maakt het geweldig!

Prachtig

uitstekend die knabbelschaar, netjes in een kistje gestopt en met 2 accu's erbij. Ik ben blij met mijn aankoop.

Zeer slecht bereikbaar

klanten "service" is onbereikbaar. Kijk verder bij andere bedrijven zou ik voorstellen

mooie produkten voor niet te veel geld

al diverse produkten gekocht via de website van HBM. Levering altijd redelijk snel, goed ingepakt.

nooit problemen,..kwaliteit voor weinig.

Goed spul voor een goede prijs..

altijd vriendelijk en deskundig

Als ik iets nodig heb aan gereedschap denk als eerste aan HBM!

vriendelijk uitgebreid uitleg via mail

vriendelijk behandelijng uitgebreide uitleg via mail

Zonder problemen alles correct afgehandeld

Zonder problemen alles correct afgehandeld ik heb op een korte tijd r kopboormachine & inverter & compressor en een stof& water zuiger aangekocht geen enkel probleem de werking van de machines kan u op youtube zien wat het gemakkelijk maakt om een keuze te maken. Ik heb reeds tal van mensen aangesproken om mijn ervaring te delen.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Niets dan lof over het in ontvangst nemen van de order en ook de prijs/kwaliteit verhouding van het artikel. Door het Corona virus is de levertijd redelijk lang. Ik vind het niet zo’n sterk argument, omdat de pakketten die ik in Duitsland bestel wel gewoon met drie dagen binnen zijn. Vandaar dan ook vier sterren ipv vijf.

Prima geleverd volgens afspraak ondanks de coronaperikelen

Net als alle voorgaande keren weer een goede ervaring met HBM gehad. De kwaliteit van het geleverde voldoet volledig aan mijn verwachting.

Super!

Ben al jaren een tevreden klant. Ook nu in deze moeilijke tijden voor ondernemers super tevreden met mijn online bestelling. HBM, bedankt weer.

Uitstekend maar nu waardeloos!

Al aardig wat gereedschap aangeschaft en doorgaans zeer tevreden over kwaliteit en levertijden maar bij mijn laatste bestelling een tandheugelpers ontvangen die regelrecht van Ali lijkt te komen, rondom speling, borgring die er spontaan afvalt en de veiligheidsknoppen zijn van een totaal verkeerd soort kunststof vervaardigd en brak tijdens mijn eerste gebruik al af met een zeer stevige verwonding aan mijn hand als gevolg, die ik voorlopig dus niet normaal kan gebruiken. Afgelopen maandag al een klacht ingediend met een foto van mijn verwonding maar tot op heden nog geen teken van leven en lijkt het weinig interesse te hebben. Mag wel zeggen dat ik dit behoorlijk laks vind van HBM en dat men als zijnde een gereedschappenhandel dit soort inferieure rommel aanbied.. Ik heb HBM tot nu toe een ieder aangeraden maar nu dus even niet. :-( :-(

Goed gereedschap voor een nog betere prijs!!

Ik vind hier betere prijzen voor gereedschap dan dat ik ergens anders kan vinden. Goede kwaliteit en heel ruim assortiment. Voor herhaling vatbaar!

top materiaal en goedkoop

eerste bestelling gedaan en zeer tevreden met de gekochte materialen

Snelle service ondanks Corona

Snelle service, product van professionele kwaliteit en scherp geprijsd. Wat wil je nog meer?

Goede shop

De service en delivery was snel en goed. De bestelde betonmolen had wel een summiere handleiding, waardoor het niet eenvoudig was deze te monteren. Maar, at the end, all good.

Yes, this store is highly recommended: fast shipping, reasonable prices for the quality you get

The tools that I ordered came well packaged and of good quality. The prices are also reasonable. The shipping to Belgium with PostNL was very fast.

Wederom volledig volgens verwachting, goed spul en snel geleverd.

De spullen zijn er altijd snel, en goed verpakt. Ook hebben jullie unieke tools die nergens anders (meer) te krijgen zijn, erg fijn.

Netjes afgeleverd

Alles gezien op YouTube met prima uitleg.

Betrouwbaar goed verpakt beste service

Heb mn bestelling vlot mogen ontvangen, kunnen andere sites goed van leren ,een dikke tien verdiend.

Prima levering en product

Mijn tweede bestelling van HBM inmiddels. Zowel de levering en het product zelf was van goede kwaliteit. Degelijke materialen waarop je vertrouwen kunt. Krijgt vast een vervolg!

Topservice!

Goede service. Je krijgt wat je besteld. Geen rommel.

Korte lijntjes, scherpe prijzen en snelle service.

Korte lijntjes, scherpe prijzen en snelle service.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht