Gewoon goed.

Zoals u bij mijn bestelverleden ziet, bestel ik geregeld gereedschap bij HBM-Machines. Wordt elke keer weer keurig en snel verzorgd, en het belangrijkste voor mij zijn de ongelooflijke gunstige prijzen, en de kwaliteit. Fijn en betrouwbaar bedrijf.

Snel, goed en goede prijs!

Prima service en snelle levering en een goede prijs

Product zoals beschreven en functioneert uitstekend

Als hierboven

prima. op tijd en volgens verwachting

prima. op tijd en volgens verwachting

Goede prijs.

Prima prijs en service.

Professioneel

Bestelling was snel en correct verstuurt. Niks op aan te merken. Kan iedereen HBM-machines aanbevelen.

Goed materiaal voor een zeeeeer scherpe prijs

Ik heb een HBM afkort/verstekzaagmachine een tacker en nog wat andere materialen gekocht bij HBM. Levering altijd binnen de beloofde werkdagen. Minpuntje is ,wanneer je onderdelen besteld dit niet bij bestaande order kan worden verzonden. Ik begrijp het strak systeem maar er zou een mogelijkheid moeten zijn op de webshop om bij bestaande artikelen ook machine onderdelen te bestellen voor onderhoud/reparatie. Dat scheelt extra verzendingen.

Scherpe prijzen

Bij HBM-Machines een Scheppach Invalzaag / Liniaalzaag gekocht. Dat scheelde zeker 2 tientjes met ander zaken Het duurde echter wat langer dan gewend en ik moest een klusje beginnen. Toen ik belde om te vragen wanneer ik het alsnog kon verwachten kwam ik vast te zitten in een keuze menu, vanwaar ik uiteindelijk via een bandje te horen kreeg dat zodra het pakket verstuurd wordt, ik zou worden genotificeerd met track & trace nummer. Geen humane interactie mogelijk. Een week na bestellen werd de zaag afgeleverd, maar dat mag de pret niet drukken want ik ben tevreden met het product en de prijs.

gewoon goed!!

netjes geleverd, binnen het termijn wat van te voren was aangegeven

Heel erg tevreden.

Toen mijn bestelling binnen was heb ik de volgende dag meteen daarmee aan de slag gegaan. Ben de hele dag nieuwe leidingen aan het solderen geweest en de brander werkte perfect. Ik was erg blij met de brander,gewoon goed spul.

Grote klasse kwaliteit voor een normale prijs

Goed verpakt, en redelijk snel geleverd ondanks alle Corona vertragingen. Doe ik snel nog een keer

Goede ervaring

Prima product

Perfect, van bestelling tot levering

Waarheidsgetrouwe info op de site, snelle afhandeling, alles was goed verpakt zodat er ook geen beschadigingen bij de levering van de goederen waren. Ik ben een heel tevreden klant. Bedankt HBM.!

Super!

Super service

goed en snel geleverd

Prima zaak !

Degelijk materiaal voor een scherpe prijs

De luxe gereedschapskar is zijn geld echt waard. Degelijk gebouwd, goede wielen, mooi afgewerkt. De kleine gereedschapskarren zijn voldoende goed, maar zijn dan ook een pak goedkoper. Het rek met bakjes zit handig in elkaar, en is goed genoeg voor klein materiaal. Levering is netjes en snel afgewerkt. Alles zat netjes verpakt. Instructies zijn goed om nog af te werken materiaal klaar te krijgen.

Goede service, bestelde order was helaas niet helemaal compleet. Mail hier over gestuurd en zonder verdere problemen werd het niet geleverde gereedschap als nog geleverd. Super service!

BETER DAN DIT KAN NIET!!!

Het kwaliteit van de gereedschap met zo lage prijs..Het is ongelooflijk...

Goed product, keurige levering, geen loze beloftes en een goede prijs

Duidelijk en snelle levering

Duidelijke site, goede communicatie en alle leveringen tot nu toe onbeschadigd en compleet.

snelle levering met goed uitziend goed geprijst product zoals verwacht

De winkel is een snoepwinkel voor technische volwassenen die beter alleen kunnen kijken als ze echt iets nodig hebben want je ziet altijd wel iets wat je graag wil hebben.

Uitstekende bezorging. Alles was goed en stevig verpakt. En het geleverde klopte precies met wat er besteld was.

Correcte weergave op de site van de artikelen. Gebruiksvriendelijke site , goeie en snelle service 👍

Vlotte levering, kwaliteit slecht

Elektrode inverter gekocht, na 1,5 jaar oud en 5 keer gebruikt te hebben is hij kapot gegaan. Voor garantie of coulance waren ze niet thuis.... nu ergens anders een nieuw apparaat gekocht

Correcte levering en melding van bezorging.

Ons bedrijf zeer tevreden met HBM.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht