Wat ik bestel is goed en snel

Mijn luchtcompressor na aankomst direct gebruikt, in 1 oog opslag alles gevonden accecoirres voldoende en machine werkt prima, wel veel geluid, autobanden oppompen makkie

5 stars seller

Mijn ervaring met HBM is zeer positief tot nu.

Mijn ervaring met HBM is zeer positief.

Mooie spullen snelle levering

De spullen die ik nodig had waren snel geleverd Goede kwaliteit en duidelijke uitleg en omschrijving op de webshop De levering was netjes verpakt Erg tevreden over HBM

Top sevice

De enige firma die me daadwerkelijk een antwoord gaf op mijn vraag over de airbrush spuitcabine, daar het een duidelijk antwoord was ben ik direct overgegaan om deze te bestellen en 2 dagen later jawel u leest het goed 2 dagen later zelfs bij corona toestanden netjes thuis afgeleverd. Als dit geen service is, topteam dank je wel.

Zeer tevreden met me aankoop en snelle levering

Voor de eerste keer dat ik bij HBM heb besteld ben ik zeer tevreden en een snelle levering, als ik nog iets nodig heb zal ik zeker eerst bij HBM kijken.

Precies zoals ik het wil bij een webshop.

Je hebt geweldige keuze, je kiest, betaalt en het komt naar je toe de volgende dag. En het apparaat werkt zoals je verwachtte.

Snelle en goede levering

Snelle en een goede levering van mijn bestelling

Goed en betrouwbaar bedrijf

Mijn bestelling werd op tijd bezorgd en de informatie via de mail was goef

goed en snel ontvangen,goede communicatie via mail.

Eerste bestelling bij HBM. Correct afgehandeld.

Zeer tevreden van het product en levering.

Super fijne machine, zeer tevreden vd prijs kwaliteits verhouding. Zeker een aanrader!

Perfect artikel

Gereedschap kar besteld. Snel uitgeleverd tijdens de corona. Product in een zeer goede verpakking om schades te vermijden. Prijs/kwaliteit is gewoon goed 👍

Snelle levering en goedkoop kortom niks te zeuren,dit wordt de winkel waar ik eerst kijk voor nieuw gereedschap helemaal top

Snel en goed

Mijn bestelling was binnen de aangegeven tijd binnen en de producten zijn zoals ze waren omschreven

Goed en snel geleverd!

Verschillende maten spiebaan frezen besteld. Snelle levering en goede kwaliteit.

Snel en correct plaatsen en afhandelen van je bestelling

Duidelijke website met producten die staan voor prijs kwaliteit.

Aangenaam verrast.

Vlotte levering, zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Professionele uitleg.

Prima winkel.

Ik heb al een aantal zaken gekocht bij HBM. Altijd prima spul voor een hele redelijke prijs. Ook een goede klantenservice en goede communicatie over de aflevering.

prima!

Ik had een schroefsorteerbak besteld. Na 3 dagen ontvangen. Goed ingepakt en bak is zeer bruikbaar.

Correcte levering volgens afspraak

Keurig op tijd geleverd. Precies te volgen via track en trace. Een extra verlengsnoer vergeten te bestellen. Via de mail geïnformeerd naar de mogelijkheden. Binnen korte tijd een reactie terug met een aanbieding om deze voor de helft van de verzendkosten na te leveren. De bestelde heater was elders goedkoper, maar de goede recensies hebben me doen besluiten toch voor HBM te kiezen.

Snel en compleet

Diverse artikelen besteld, alles was voorradig, en werd redelijk snel opgestuurd. Communicatie daarover wederom ook weer goed.

Heel goed

Bestelling werd goed opgepakt, en communicatie over de stand van zaken liep correct. Nadat zending afgeleverd was kregen we bericht, dat ze bij de buren afgegeven was.

Ik ben zeer tevreden en ik raad iedereen aan Bij HBM zal je zeker slagen dat kun je iedereen vragen

Goed product lage prijs

Goed bedrijf

Mijn ervaring is zeer goed Alles altijd correct en op tijd geleverd De producten zijn altijd van zeer goede kwaliteit 👍

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht