Gemakkelijk

Zeer goede kwaliteit

Al een paar keer online besteld ging super

Snelle levering een aanrader

Mooie Hyundai afkort zaag gekocht, prijs was ook prima! Pas op de dag van aflevering (ruim 1 week na online aankoop) een mailtje met de track en tracé, dat was jammer verder prima, hopelijk kan de winkel snel weer open.

Prima levering en gunstige prijzen

Mijn bestelling bestond uit een pakket die door een pakketdienst werd gebracht en een kwart pallet die door een transportbedrijf werd gebracht. Beide keurig volgens afspraak geleverd en daarbij is HBM machines in de meeste gevallen het voordeligst en artikelen zijn vaak uit voorraad leverbaar. Als iets niet voorradig is kan je aangeven op de hoogte gehouden te worden wanneer iets er weer is. Dit bedrijf is een absolute aanrader

Enkel schroeven bij de haspel bleken missende te zijn. Voor het overige alles dadelijk geheel correct en kwalitatief verlopen.

Super goed.

Erg veel te bieden en na een bestelling gaat alles als een zonnetje. Erg tevreden met de diverse leveringen en ik wordt erg goed op de hoogte gehouden van de lever status. Zeer tevreden.

Betaalbaar, kwaliteit & Service in één klap !

Was opzoek naar een kucht slang en via een advies van een vriend heb ik kennis gemaakt met HBM en sinds dien adviseer ik ook iedereen die wat nodig heeft of die opzoek is naar matriaal. Kortom een bedrijf waar je altijd terug wilt komen kijken en inkopen . E-1457331 Goed service en personeel!

Top spul voor je geld

Las apparaatje is echt top machine

Veilige en snelle levering

Ik hen niet lang hoeven te wachten en bestelling was degelijk verpakt. Ik ga zeker weer bij HBM bestellen

Goed en snel geleverd, wat je verwacht krijg je gewoon.

Zo hoort het, je besteld een gereedschapskist voor weinig. En je krijgt gewoon een complete en voor thuisgebruik afdoende gereedschapskist. Geen rib uit je lijf, en gewoon netjes en fatsoenlijk gereedschap. Niet pro-grade maar gewoon goed zat voor een meer dan goede prijs.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Top product, communicatie kan beter!

Prijs kwaliteit een top product, enkel kan de vommunicatie beter. Dit kan nu wel met de toestand (Corona) te maken hebben natuurlijk. Maar zeker een aanrader!

Vlot en gewoon goed spul!

Duidelijke webshop, bestelling vlot in huis. Kortom voor herhaling vatbaar!

Vlotte service

Soepel en vlot en alles correct sfgewikkeld.

Helemaal top!

Helemaal top!

Goede levering, duidelijke communicatie

Machines hebben een uitstekende prijs-kwaliteit maar er zijn wel details die beter kunnen zoals afwerking.

Snelle correcte levering

Snelle levering ondanks Corona! Top. Goed gereedschap voor een eerlijke prijs.

Duidelijk, overzichtelijk, best verslavend

-overzichtelijke website -suggesties zijn te handig -je wil 1 ding bestellen, maar uiteindelijk blíjft er van je maandloon weinig over. -prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed. -snelle service, ondanks de coronatijd Gewoon zo doorgaan!

Gewoon goed en betrouwbaar

Snelle levering en mooie goedkope machines.helemaal toppie

Prijs/levering/kwaliteit. Gewoon perfect

ondanks de corona tijd snelle levering dankjewel

Zeer slecht

Niet bereikbaar via telefoon, reageren laat of niet per e-mail, als je een contactverzoek via de site stuurt duurt het ook dagen voor je antwoord krijgt. Geld betaald, verkeerd product ontvangen, pakket teruggestuurd, geen reactie meer... Niet bij dit bedrijf bestellen!

Snel betaalbaar en goede kwaliteit

Werkgerief aan betaalbare prijzen. Ideaal voor hobbiest die net iets meer wil!!!

Super tevreden met de levering, goede prijs kwaliteitsverhouding

Al meerdere malen gereedschap en materiaal besteld en ik blijf heel te vreden over de levering. Ik zal HBM zeker aanbevelen bij kennisen.

Snelle service, goede prijs, en precies als omschreven.

Zoals altijd goede omschijving op de website. Snelle levering.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht