Goede service bieden aan klanten en zijn ze heel vriendelijk.

Heel snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs, Dik tevreden!!!

Perfect geleverd!!! Ook in deze tijd.

Het product was perfect en snel in huis.

super snel geleverd top

toppers

Gewoon prima service en een degelijke kwaliteit lasapparaat

Zelfs in de corona tijd vlot geleverd en een fatsoenlijke kwaliteit lasapparaat aangeschaft via de site. Nu nog even wachten op de (elders bestelde) gasfles.

Prima product en levering.

Na al jaren in de winkel van HBM te kopen nu ook een keer de webshop geprobeerd. Dit is zeer goed bevallen, alleen is het rondneuzen en kopen in de winkel vele malen leuker. Met vriendelijke groet, Martin

zeer tevreden

zeer aan te raden perfeckt materiaal

Snel ,veel keus en snel geleverd

Veel ,heel veel keus en snel geleverd Goeie spullen

perfectie !

Goede opvolging, perfecte verpakking, een aanrader voor wie het beste materiaal wil aanschaffen. Doén !

niets op aan te merken, snel , goed, voordelig

Een prachtige krik besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. kortom super!

Mooi !

Snelle levering ondanks covid-19 !! HBM verstelbare ruimers niet zo kwalitatief en nauwkeurig. Indien mogelijk een iets duurdere maar betere versie aanbieden. Voor de rest zeer tevreden!

Top zaak

Vele goede aanbiedingen en leveren snel

positief

geleverd op tijd een 3 dagen en goed van kwaliteit

Uitmuntend

Door de corona virus toch nog snel het bestelde binnengekregen

Vlotte levering, uitstekend materiaal

Alles uitstekend, zoals verwacht

Je krijgt wat je besteld. Nooit problemen met levering.

Goede service, gereedschap met zorg verpakt. Materiaal wat aangeboden word is van goede kwaliteit.

Prijskwaliteit uitstekend!!!

Uitstekende prijskwaliteitverhouding als je ze niet op je rug hebt groeien.

Enorm assortiment van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Had een iets nodig voor de werkplaats van mijn oom, maar die heeft bijna alles al. Toen ben ik maar gewoon op jullie website gaan scrollen naar iets wat hij toch misschien wel kon gebruiken wat tevens handig is in het gebruik. Ik kwam de 75mm lasklem tegen waarin je altijd haaks werkt ook als de materialen van verschillend formaat zijn. Ik gaf hem het doosje wat ik netjes had ingepakt en hij zei dat is nou net wat ik goed kan gebruiken ben ik eindelijk van dat gepiel af dat ik ons vrouw moet vragen om het ff vast te houden en er daarna achter te komen dat ze het weer uit den haak had gehouden. Tante zei en ben blij dat ik niet meer op mijn flikker krijg.

geweldig

alles correct en netjes verpakt en op tijd bezorgd dus voor een nieuwe bestelling gereedschap dan bestel ik weer bij H B M aanrader

snelle levering

duidelijke website, snelle levering

zoals je mag verwachten

al vaker is besteld en geleverd zoals je mocht verwachten altijd het goede en op tijd

Fantastisch!!

Super materiaal prijslijk en doet wat moet doen en zoals het beschreven staat top!! 👌

Snel en compleet geleverd

Sneller dan verwacht geleverd. Net gereedschap voor een mooie prijs.

Snel geleverd, prima spul!

Veel producten voor waanzinnig fijne prijs. Speciaalgereedschappen die eens in de paar jaar nodig zijn, zijn hier de moeite om aan te schaffen. Nooit problemen met deze webshop gehad!

Geweldig erg blij mee.

Snelle levering. Goed product voor een goede prijs. Gewoon Top.

Prijs/ kwaliteit onklopbaar

Goede producten en snelle levering.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht