Geweldig producten

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Snelle levering

Snelle levering en de machine ziet er goed uit.

Goed geprijst en op tijd

Bij de laaste bestellingen waren de bestelde goederen binnen 2 dagen in huis. Een verademing

Geweldig apparaat voor een mooie prijs

Heel makkelijk in gebruik stopt ook bij de goede waarde top spul.

Geen ander meer nodig.

Ik bestelde voor thuisgebruik een hamerboormachine en wat betonboren. Binnen 24 uur was het geleverd en de kwaliteit was verrassend goed. Ik hoef geen ander bedrijf meer, je werd netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Ook Post.nl verdient een pluim.

Snelle betrouwbare webshop

Ik heb op maandag een werkbank besteld en deze is donderdag netjes geleverd. Ook mijn vragen werden snel door de klantenservice beantwoord.

Zelfs sneller geleverd dan vooraf vermeld! Super dus :).

Altijd blij met de kwaliteit van HBM, werkt ideaal voor de werkzaamheden die ik doe. Hier is een fan!

uitstekend

prijs/kwaliteit uitstekend. Producten doen wat ze moeten doen

Super bedrijf!

Artikelen snel en simpel gevonden. Bestelling snel verzonden. Echt een goed in elkaar gezette site!

geweldig

Ik ben heel blij met de aankoop van mijn nieuwe radio!! Deze werkt goed. De radio ziet er heel mooi uit. Ook de dienst na verkoop is heel snel en duidelijk in verband met een vraag die je stelt. Ook probeert de firma je ook zo goed mogelijk te helpen met je probleem. Top service en top product!!

Wil gewoon even bellen! maar nummer wat vindbaar is is niet bereijkbaar / afgedekt met boodschap

Wil gewoon even bellen met een vraag alvorens een specifiek product nu te bestellen ! maar nummer wat vindbaar is is niet bereijkbaar / afgedekt met boodschap!! wordt gepoogd binnen 2 werkdagen op te reageren word via antwoord apparaat aangegeven. Dat vind ik nu een echt gemiste kans. Ben nl zeer te vreden over bedrijf.

Niets op aan te merken

Snelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling.

Top!

Heel goed,zeer snelle levering

geweldig

heb zonnepanelen uitschuifbaar waterstang met borstel aan geschaft werkt uitstekend

Prima leverancier met een uitgebreid leveringsprogramma

Bij HBM-Machines kun je er van uitgaan dat de producten, het leveringsprogramma én de prijzen gewoon meer dan prima zijn. Dus waarom geen 10? Omdat ik de standaard verzendkosten van €. 7,50 iets hoog vind, zeker als je een keer wat minder nodig hebt. En bestel je veel, dan betaal je nog steeds verzendkosten. Maar verder een verdiende 9 dus. Frank

Werkelijk klasse

Prima gereedschap.Goede prijs

Snelle levering, mooie produkt-prijs aanbiedingen

Zeer tevreden, iedere keer als ik een produkt bestel. Zonder verwachtingen bóven verwachtingen goed!

Ruim aanbod, snelle levering!

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

uitstekende service en kwaliteit.

Prima producten in verhouding tot prijs. Afhalen liep als een zonnetje. Top bedrijf.

Goede sevice

Grandioos

Zeer prettige zaak, zowel fysiek als via internet. Menige zaak kan hier een voorbeeld aan nemen.

Super netjes geleverd

Je netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en alles ziet er netjes uit

Top services

Nu twee iets besteld! Goeden prijzen Snelle levering Vriendelijke klanten service

Heel snel geregeld en top qualiteit

Heel fijn ,contact is goed en snelle levering

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht