Niet blij met de service van de klacht

Bestelling was in orde,levering was op tijd met het coronavirus,top. Maar bij levering was er een gat in de doos en een buil in mijn werkbank die toch een 500 euro gekost heeft,ik vindt het spijtig na een mailtje gestuurd te hebben met foto's hebben ze nog altijd niet gereageerd!!!!

Snelle afhandeling en goede levering.

Prima kwaliteit/prijs verhouding

Hevelpompje gekocht werkt geruisloos en snel,ziet er degelijk uit en was Goedkoop

gewoon zoals het hoort

netjes en compleet

Super, ondanks de corona kwam het pakket zeer snel en goed !

Voor de 2e keer iets besteld bij HBM en net zoals de vorige keer supersnel, goed verpakt aangekomen. En de keuze is reuze bij HBM !

Topmateriaal

Eerst stond ik er een beetje twijfelachtig tegen over bij het plaatsen van mijn bestelling. Nu ben ik heel tevreden de bestelling gedaan te hebben. Op naar het volgende.

Snel,goed en goedkoop

Goeie website met alles wat een man nodig heeft om te kunnen werken c.q. hobbyen!

Prima product lage prijs en snelle levering

Na enig zoeken op internet kwam Ik bij hbm terecht met prima prijs Na gebruik bleek de kwaliteit ook prima Dus prima prijs/kwaliteit verhouding Een aanrader dus

Ondanks de corona crisis een snelle levering.

veel machine voor een geschikte prijs

De pijp-uitslijper is correct en zeer compleet geleverd. De machine is voor een speciaal project gekocht en heeft daarvoor een paar kleine aanpassingen ondergaan en is nu zeker een welkome aanvulling in de werkplaats

Correct

Snelle levering en vriendelijk aan de Telefoon, werd netjes teruggebeld

Snelle correcte service, informatie en levering

Product werd zeer snel geleverd, product geleverd zoals aangegeven. Goede informatie omtrent de order.

Perfect afgehandeld

Goede service en goede levering. Zelfs sneller dan voorgesteld

Netjes verpakt en alles volgens beschrijving

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd. Jammer dat de winkel niet open is.

Redelijk snelle levering ondanks Corona. Ik shop toch liever in de winkel.

de aankoop van de fluisterstille compressor was een geweldige ervaring en is voor herhaling vatbaar!

Na lang nadenken de knoop doorgehakt: een fluisterstille 50 lieter compressor gekocht bij HBM. De beloofde service en levering is meer dan waargemaakt door HBM. Aanbevolen!

Snel

Zeer snelle levering.goede communicatie. Soms in "deel" leveringen maar dit staat dan duidelijk vermeld op je eerst geleverde pakket.Dus geen vraagtekens " waar is de rest?" Top

Netjes en correcte levering.

Zoals het hoort.

Perfect gereedschap voor een zeer goede prijs.

De aangekochte afkortzaag voldoet aan al mijn wensen.

Top producten voor een goede prijs!

Samen met mijn zoons (15 en 20 jaar) heb ik de schuur een kleine werkplaats ingericht. Vorige maand heeft mijn zoon van 15 jaar met zijn zelfverdiend geld een HBM elektrode lasapparaat besteld en hebben we daar de laatste weken mee geoefend. Als oud lasser kan ik zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Vorige week heb ik een HBM TIG lasapparaat besteld en daar hebben wij dit weekend mee geoefend. Ook dit Lasapparaat overtreft mijn verwachtingen. Wij hopen nog meer, samen met HBM, te kunnen investeren in de uitbreiding van onze "werkplaats". De jongens zijn in ieder geval blij dat zij met hun budgte kwalitatief goede machines kunnen kopen! Zodra de HBM winkel weer open is willen wij héél graag een bezoek brengen!

Snelle, goede en betrouwbare service

bestelling gedaan. Makkelijke website waar ik direct de juiste spullen op kon vinden. Bestelling werd snel en netjes bezorgd. Geen klachten en alles werd keurig verpakt thuis bezorgd.

Goede kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

TOPSERVICE

snelle levering keurig verpakt zeer goede kwaliteit een echte aanrader!

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Goed.

Ladekasten (modulaire werkbank)voor een werkbank besteld. Goed verpakt. Ondanks feestdagen en Corona nog aardig vlot geleverd. Had zelf verwacht dat het langer zou gaan duren. En de transporteur was ook zo vriendelijk om alles achter het huis te zetten.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht