Helemaal niets op aan te merken

Prima verpakt en goed op de hoogte gehouden

Toppie!!!

Ondanks de coronacrisis toch een snelle levering mogen ontvangen en netjes verpakt.Dikke pluim voor deze mensen in deze moeilijke tijd.Mijn volgende bestelling zal zeker nog bij HBM zijn.

Fijne snelle service met scherpe prijzen

Werkbank gekocht met wat accessoires. Prima kwaliteit, stevig verpakt zodat kans op beschadiging minimaal is. Mooi dik houten werkblad. Prijs/kwaliteit helemaal in orde.

keurig afgeleverd

duidelijk geen fratsen

Ik mag in mijn handjes wrijven, want ik woon vlakbij!!

Een grote showroom, met een enorm aanbod aan gereedschap. Voor ieder wat wils. Ik vind het echt een fijne zaak en net als mij ,denken daar veel mensen hetzelfde over.

prima producten voor een prima prijs

regelmatig rij ik even langs de showroom als ik iets nodig heb, altijd netjes geholpen. nu voor het eerst laten bezorgen i.v.m. corona, en ook dat is voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en prima gereedschap

Het geleverde gereedschap voldoet prima. Zal bij mijn volgende zoektocht naar gereedschap zeker de site bezoeken en weer bij HBM aanschaffen. Levering ook prima ondanks de corona crisis.

Prettige firma met een breed pakket voor iedereen

Mooi product ontvangen wat conform specificaties is geleverd met duidelijke bediening handleiding en service mogelijkheden.

Voldoet goed

Handig in elkaar te zetten, goede werkbeschrijving. Daarnaast alles goed verpakt.

prima spul voor een normale prijs

groot aanbod en van goede kwaltijd en prima prijs

Zoals het hoort te zijn. Perfect

Snelle afhandeling van de bestelling en de snelle levertijd. Op en top in orde

Ben er één keer geweest en werd goed geholpen

Zeer degelijk materiaal + prijs kwaliteit zeer goed

Zeer correct , snel levering , goede web-site om alles terug te vinden

Oke

Alles volgens het boekje

goede en snelle levering ondanks deze periode bedankt

Prijs kwaliteit is goed

Ben zeer te vreden over de geleverde spullen.

Gewoon geweldig

Degelijk spul voor een nette prijs.

Zeer ruim aanbod, prima spul voor mooie prijzen.

Ik ben content met de kwaliteit en de service : )

Kwaliteit, klanten vriendelijk tamelijk snel levering. Top

Professioneel in spullen en acteren.

Ruime sortering, concurrerende prijs, professionele opstelling en afhandeling, ook bij retour zending.

Ik ben tevreden over de artikelen.

Als je je bestelling in 2 delen krijgt, is het wel handig als je daar over geinformeerd wordt.

Goede spullen voor een fijne prijs

Bestelling gedaan en binnen enkele dagen netjes verpakt binnen gekregen. Zelfs in deze bijzondere tijd gewoon zoals het hoort!!

Goed en snel geleverd tegen nette prijs

Fijne overzichtelijke website, nette prijzen , breed assortiment

Perfect geregeld.

‘s Avonds de factuur in de mailbox en de volgende morgen om 8:00 uur de chauffeur voor de deur. Netjes tot in de garage afgeleverd!

correcte levering

Correcte afhandeling van de levering

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht