prima levering en product

hbm haakse slijper en diamantschijf fijn in de hand liggen en rustige aanloop prima

Top-service, prima, correct, ...

Correcte en goede service!

Netjes en correct

Enkele maanden geleden een werkbank gekocht. Helaas was de zwarte uitvoering niet meer op voorraad hoewel dit via de mail wel was beloofd. Uiteindelijk een blauwe meegenomen. Staat tot onze verbazing nog mooier in de werkplaats. Dus dik tevreden. Prima kwaliteit maar vooral netjes geholpen in de winkel. Nu motorlift gekocht via de site. Ook hier netjes gehandeld. Product is prima, maar ook correct en op tijd geleverd. Al met al mooie spullen tegen nette prijzen.

Snelle service, groot aanbod, goede prijzen. Super!

Ik ben ben zeer tevreden.

Goed product, goede prijs en snel geleverd.

Scherpe prijs. Trage levering.

Een tafelzaag gekocht. Van bestelling tot levering duurde een week, tov andere webshops lang.

goede service goede prijs

Correct en goede prijs qua product.

Top service!

Zeker aan te raden prijs-kwaliteit!

Zeer slechte bereikbaarheid. Enkel per mail

Het bedrijf op zich is wel prima. Ook hun producten zijn van degelijke kwaliteit. Enkel de bereikbaarheid is hopeloos! Je kunt ze enkel per mail bereiken en hopen dat je een antwoord krijgt, laat staan wanneer. Zulk een bedrijf zou toch op zijn minst een klantenservice moeten hebben, die telefonisch bereikbaar is. Ik heb een bestelling geplaatst.en door de fout bij de koerierdienst, werd mijn pakket terug gestuurd, terwijl ik het dringend nodig heb. Door hun telefonische onbereikbaarheid, ben ik niet in staat een afspraak te maken om het tijdig terug te krijgen en loop zo een opdracht mis. Zolang ze niet beter bereikbaar zijn, krijgen ze van mij een negatieve aanbeveling.

correcte prijs/kwaliteit, vlotte levering

vlotte levering, correcte materialen qua prijs/kwaliteit.

Erg tevreden over product en prijs.

Ben content over product en prijs.

Super goed. Ondanks de drukte en corona super tevreden.

Super goed. Product zoals omschreven.

Kwaliteit voor weinig geld

HBM levert een hele reeks producten van goede kwaliteit tegen redelijke prijzen. Aan te bevelen voor een ieder.

Ik beveel HBM Machines bij al mijn relaties aan.

De door mij bestelde gereedschap trolley is snel en goed geleverd. De trolley is goed gevuld en de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Het is een mooi solide product.

Precies zoals ik besteld heb.

Super snelle levering, ondanks corona. Spullen netjes verpakt en afgeleverd. Zeker een aanrader.

Klantenservice perfect, snel geleverd en zeer goede materialen

Al meerdere dingen gekocht, en gekregen voor mijn verjaardag omdat het gereedschap in een woord geweldig is in allerlei opzichten.

Helaas voldoet het product niet aan mijn verwachting.

“Helaas voldoet het product niet aan mijn verwachting. Bij het in elkaar zetten bleek al snel dat de getapte schroefdraad niet bestemt was voor deze constructie. Bij het ligt aandraaien werd de schroefdraad al poreus. Ook het ontbreken van een duidelijke handleiding "montage" moet je toch handig zijn om het gekochte product in elkaar te zetten. Helaas geen leuke eerste ervaring met dit bedrijf ”

gewoon alles perfect geregeld doe al een paar keer zaken met hbm nog nooit klachten gewoon goed

gewoon goed zal zeker zaken met hbm blijven doen

Goed en snel geholpen.

Bestelling geplaatst, 1 artikel was niet op voorraad dit is correct en snel afgehandeld. In het verleden al vaker een bestelling geplaatst. Tot nu altijd zeer tevreden over de goede en snelle service van HBM.

Goed product, snelle levering.

Goede communicatie en snelle levering. Zeer tevreden over de lasmachine tot nu toe.

Vlotte levering en goede communicatie

Prettige website en ruim assortiment. Bestellen gaat snel en gemakkelijk. Van tevoren wordt meteen duidelijk gemaakt dat er deelleveringen zullen komen.

Goed geregeld allemaal.

Het bestellen gaat heel makkelijk via de website. Ondanks het enorme aanbod van producten, is het toch eenvoudig om het juiste eruit te halen. Administratief gezien is de afhandeling goed geregeld en ook het verpakken van de bestelde goederen lijkt erg goed te gaan. Mijn ervaring met HBM is erg positief!

Zeer tevreden over de levering.

Het pakket kwam netjes aan. het was goed verpakt en duidelijke omschrijving om het te monteren.

voldoet aan de verwachtingen

Goede werking van de laskap voor een goede prijs

Ook bij een foutje een bevredigende oplossing

Tweemaal wat gekocht (tot nu toe). Eerste keer helemaal top, tweede keer toch met een issue, maar dat werdt bevredigend opgelost.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht