Lekker stil, snel op druk

Fijne, compact apparaat. Lekker stil, Snel op druk Goede prijs/kwaliteits verhouding Aanrader!

Prima platenschaar. Messcherp!

Voldoet helemaal aan de verwachting.

Snelle levering zonder gedoe

Middels een prettige website snel kunnen bestellen. En evenzo werd het snel geleverd. Top!

Mooi stuk gereedschap voor een kleine prijs

De momentsleutel is goed afstelbaar en makkelijk afleesbaar. Verder doet hij exact wat hij moet doen, en dat voor een kleine prijs.

Tot nu toe fantastische uitdeukset

De lijm van het lijmpistool hecht echt heel goed op gelakt metaal, en met aceton komt het zonder krassen te maken los...

Snel

Goede producten voor een redelijke prijs

Ik ben een super tevreden klant! Geweldige service!

We hebben een fantastisch mooie werkbank besteld. Wat een geweldige mooi afgewerkte en stevig exemplaar is het! Wauw! De levering verliep erg vlot en alles werd netjes afgeleverd. De verpakking was geweldig stevig en heeft ervoor gezorgd dat de werkbank netjes werd afgeleverd. De onderdelen zijn duidelijk gemarkeerd en de handleiding is erg duidelijk en vanzelfsprekend! Knap werk! Jullie hebben een uiterst tevreden klant erbij.

Super kwaliteit prijs verhouding

Super kwaliteit prijs verhouding en tevens netjes bezorgd

Snelle en correcte levering

Perfecte service ! Zeer tevreden

Zonder problemen werd de bestelling geleverd

Mijn bestelling is zonder probleem afgeleverd

Uitstekende kwaliteit voor een zeer interessante prijs.

Super kwaliteit

Hé medewerker-HBM machines, ik ben met verbouwing bezig en kom zeker van pas..... Zware ramen boven doen plus een aantal betonnen dragers....en balken Plus vuil naar beneden doen minder inspanningen en altyd paraat katrol met ketting 2000kg..... Super.... Zeker een aanrader.... Zeg ik voort...... Bedankt voor de service en nog een fijne dag toegewenst voor het hele teamHBM

Zeer goede kwaliteit

Voor de prijs een leuke machine.

Snel te monteren. Leuk om te leren en voor dun plaatwerk. De bovenste en onderste rol staan niet 100 %in lijn en daarom heeft hij soms een zwaar punt. Hij is goed te gebruiken. Ook de levertijd is goed.

Zeer tevreden met de service. Ook goede en veilige verpakking van het materiaal en zeer kwalitatief voor een mooie prijs echt uitstekend

Correcte levering en prima materiaal

Goed product, snelle levering en goede communicatie!

Alles in goede orde bezorgd aan huis

Alles positief ervaren, ga zo door en ik kom weer graag terug als online klant bij HBM

Ondanks Corona snelle levering

Snelle levering en zoals verwacht compleet

Producten zijn zoals ze beschreven worden.

De bestelling werd in twee delen bezorgd. Het eerste product kwam vrij snel. Het tweede deel duurde nogal voordat het bezorgd werd. Ik had informatie hierover wel fijn gevonden, omdat ik me toch wel zorgen maakte. Ik heb een e-mail gestuurd over mijn bestelling en op de dag dat ik antwoord kreeg werd ook het tweede deel van de bestelling geleverd. De producten zijn prima. Ben er zeer blij mee!

Prima product

Beetje slappe binnen verdeel bakken.

Correcte levering van bestelling

In tijden van Corona, de bestelling keurig en op tijd afgeleverd. Ik bestelde een verstelbare ruimer. Deze voldoet precies aan de verwachting. Net product, waar voor je geld. Ik was aangenaam verrast met dit product tegen een mooie prijs.

goede/snelle levering

duidelijke website, gemakkelijk bestellen, en een snelle correcte levering. dik tevreden.

Sparepart snel ontvangen

Na jaren gebruik was een aandrijfriem van mijn draaibank versleten. Gelukkig zonder problemen via de mail een nieuwe kunnen bestellen. Goede afhandeling.

Mooie produkten

Prima levering, zetten het voor je deur. Dusdanig ingepakt dat het nagenoeg geen kans heeft te beschadigen tijdens transport. TOP)

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht