Perfect!

gereedschapskoffer besteld, top kwaliteit, snelle levering en geen problemen ervaren. Zou hier zeker nog meer bestellen ondanks de huidige tijd levert dit bedrijf echt top en hebben ze een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering en een mooi product! En het werkt ook nog goed!

Ik heb een lasapparaat aangeschaft. In de site een mooi filmpje gezien hoe het werkt. Vervolgens binnen 10 min werd mijn vraag beantwoord over de lasrollen die ik nodig had. Kortom, prima service.

Super service

Prima toestel, vlotte levering en service

Mooie duidelijke website met uitstekende uitleg per artikel. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Artikel precies zoals beschreven, ben er heel tevreden over.

Geweldige service en alles optijd Geleverd

Super handig om via de Website supllen te bestellen. Uitstekende service en netjes afgeleverd. Product ook uitstekende kwaliteit.

Incomplete levering

Ik had mijn bestelling ontvangen, maar deze was helaas incompleet. Ik heb contact opgenomen en toen bleek het artikel niet meer op voorraad te zijn. Ik vond het jammer dat daar geen contact over is genomen vanuit HBM zelf, en dat ik Er zelf achteraan moest gaan. Nu hebben ze een soortgelijk product opgestuurd als vervanging.

Perfect ...

Ook al meerdere x in magazijn geweest en steeds tevreden Fantastische zaak Doe zo verder

Goed en correct

Alles verlieo vlot zoals het hoort!

Duidelijke webshop , goede levering en met goed gereedschap.

Mijn bestelling is netjes afgehandeld en het gereedschap voldoet aan mijn verwachting.

Vlotte levering

Keurige informatie over verloop van verzending tot aflevering

Prima!

Prima, op tijd geleverd!

Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima service goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geweldig mooie set gereedschap prijs kwaliteit goed.

Mooi gereedschap goed verpakt.

Zoals altijd: waar voor je geld, snelle levering en netjes verpakt.

Via de website kun je snel en gemakkelijk je gewenste zaken vinden. Het is duidelijk en wat er omschreven is klopt. Zodat je niet voor verassingen komt te staan wanneer het product binnen is. Kortom ik ben zeer tevreden

Goede kwaliteit machines en snelle levering.

Geen reactie op klacht en retour

Ik heb 3,5 week geleden een product retour gestuurd. Het was beschadigd toen ik het kreeg en na contact met HBM kon ik het retour sturen en zou ik een nieuwe product krijgen. Echter na het retour sturen niks meer van de retour vernomen. Er is enkel op 1 mail gereageerd met de vraag een foto van het verzend bewijs te sturen en dat was het. Al met al heel slecht bereikbaar en met klachten en retouren wordt naar mijn idee niks gedaan.

Onbereikbaar bij problemen

Machine van 650 euro gaat binnen half uur kapot: na een week nog geen reactie op 3 emails. Telefoneren is niet mogelijk.

Prachtige machine, niet te kolosaal en daarom op een workmate toch handzaam

Een mooie machine waarmee heel nauwkeurig en daarom heel plezierig mee kan worden gewerkt..en al heb gewerkt. Tof!

Snelle levering, goede producten

Rijplaat model 1 en een inrijklem voor een scooter besteld. Beide producten zien er degelijk uit en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben een tevreden klant en ga zeker vaker bestellen bij Hbm machines.

Perfecte service en topkwaliteit. Beter dan verwacht.

Goed gereedschap en goede service.

Door de corona perikelen een wat langere levertijd maar een prima service en goed gereedschap.

super kwalietiijt

Een diamatslijpschsijf gaat3xlanger mee

Prima product en snel geleverd.

Voldoet aan de eisen dus tevreden.

Heel snelle levering. Correct product

Grote Esch 1010