nette maschine

in advertentie stond kabel 5m deze is echter maar 2 meter

het bedrijf doet het goed

ik heb een goede ervaring met HBM NIETS OP AAN TE MERKEN

steeds snelle en correcte levering materiaal

Zelfs in tijden van corona lukt het HBM alles correct en snel te leveren !

Geen problemen gehad

Geen problemen gehad.

Helder. Transparant. Geen gedoe. Top.

Wat ze zeggen doen ze gewoon. Top.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Duidelijke track and trace en geleverd in stevige verpakkingen. Het bestelde materiaal voldoet aan de verwachtingen en is een plezier om mee te werken.

Top produkten en snelle levering

Alleen had de levering ook in een keer gekund om het milieu te sparen.

Het bestelde en op tijd geleverde gereedschap voldoet aan de eisen waar het voor bedoeld is. Met vriendelijke groeten Jan Kulk

uitstekend

Goeie website, makkelijk betalen, snelle levering, professionele producten voor een goeie prijs.

Goed geregeld

Netjes verstuurd

Eenvoudig bestellen en probleemloos geleverd

Duidelijke website en vriendelijke service. Enige werkpunt is dat ik iets extra wilde toevoegen aan mijn order en het hiervoor een formulier op de website heb ingevuld zoals staat aangegeven. Ik heb hier antwoord op gekregen, maar alvorens ik de aanpassing kon maken was mijn order al ge klaargemaakt en vertrokken. Het order even op hold zetten ofzo zou een verbetering zijn. Behalve dit, alles top!

ruime keuze en goede product-informatie

Ongelooflijk wat een keuze en goede omschrijvingen. Bij bepaalde producten zelfs een video! Het bestellen gaat eenvoudig en duidelijk. Levering (ondanks Covid 19) binnen enkele dagen. Zeer aan te bevelen.

snel,compleet,en netjes geleverd.

zoals gewoonlijk alles keurig verpakt en snel geleverd. Bedankt en tot de volgende bestelling.

Super mooie machine met goede levertijd

De machine werd op tijd afgeleverd zoals aangegeven, nadat in deze getest had, kan ik niet anders concluderen dan dat het een fantastische machine is, ik ben er super blij mee!

Eerste keer besteld, geweldig assortimenr

Als hobby sleutelaar kan ik hier prima gereedschap vinden tegen prima prijzen. Snelle levering en prima service

Niks teveel beloofd

Goede productomschrijving die eigenlijk verder zoeken tijdverlies zou opleveren. 4 industriële stofzuigers gekocht. Snel geleverd, uitpakken, blij worden en werken ermee. Zou ik weer wat bestellen, ja zeker.

Goed en snel

De bestelling was snel in huis, netjes geleverd. Wat er besteld was.

Topproduct snel geleverd

Snel en betaalbaar

snel geleverd, zelfs tijdens Corona Goed gerief

Netjes

Goed gereedschap voor een goeie prijs

Geweldig apparaat!

Lekker handzaam en gemakkelijk mee te nemen in de auto of fietstas

Snelle en goede levering

Het was een cadeau.vooe mijn kans verjaardag. Helaas is het niet wat hij bedoelde dus het is nu weer retour. Maar ook daarin is HBM erg behulpzaam. Volgende bestelling is gedaan en in afwachting daarvan zou de cadeaubon zeer welkom zijn.

goede prijs kwaliteit verhouding. Uitstekende service.

Ook in deze carona tijden was de levering zeer snel door Post Nl. Is een voorbeeld voor Post BE.

Heel goed

Zeer goede winkel altijd snel geleverd en goede producten

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht