Goed en optijd geleverd zeer tevreden.

wat je koop is wat je verwacht te krijgen ok

wat ik bestel krijg ik ook gauw serves,kwaliteit zijn goed prijs en aanbiedingen zijn goed en betaalbaar netjes en goed verpakt

Snelle levering

Goed product en precies zo beschreven als geleverd en niet duur. Aan te raden deze bedrijf.

Praktisch en degelijk opbergsysteem

Ben erg blij met de opbergkoffer met 5 laden van HBM. Mooi alles overzichtelijk in bakjes die je naar behoefte kunt plaatsen. Ook fijn dat je de laatjes aprt kunt meenemen. Prima produkt en voldoet Ruimschoots aan mijn verwachtingen

snel duidelijk en niet te duur

ondanks de drukke periode, waren de schaaf en de boren snel geleverd.

Snelle levering

Zeer tevreden met de service en aankoop.

Aan alle verwachtingen voldaan

Positief, artikel en levering zoals verwacht. Correcte kwaliteit voor een heel scherpe prijs.

Correcte levering en zeer vlug, alles volgens de afspraken

Het is de eerste maal dat ik bestel bij HBM-Machines, en alles is zeer goed verlopen. Zal zeker nog bestellen.

Goed.

Betaalbaar en goed.

Correcte en vlotte service!

Het artiekel was tijdelijk niet voorradig maar ik werd op de hoogte gebracht van zodra het terug beschikbaar was, waarna ik meteen bestelde. Het artiekel werd binnen de kortste keren vlot en correct geleverd.

Goed product en snel geleverd

Zoals verwacht , een goed product en snel in huis

Alles naar wens verlopen

Besteld. En dan alles vrij vlug ontvangen. Alles was degelijk .

Probleemloos shoppen

Zelfs nog na 3 maanden een compressor kunnen omruilen voor een grotere! HBM is okee.

Goede service en kwaliteit Top

Goede service en kwaliteit Top

Goede en nette leverring

Keurig en snel afgehandeld. Hans Terschegget

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit

Vlot

Vlotte levering en produkt is zoals aangegeven

Perfect en correct geleverd

Goede prijs kwaliteit . Ga zeker nog dingen bestellen. En aanbevelen bij vrienden en familie

Veel keuze en professionele afhandeling.

Goed materiaal, veel keuze en professionele afhandeling.

Top-service

Goede prijs/kwaliteit Toffe aanbiedingen Snelle levering Duidelijke site Altijd voorradig = geen wachttijd Perfect veilig verpakt m.a.w. SUPER

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

Producten werden snel en netjes geleverd voor een mooie prijs. De klantenservice beantwoordde ook snel mijn vraag over de bestelling. Kortom, top service!

Goed materiaal voor goede prijs en snelle levering.

Veel keuze voor elk wat wils .

altijd in orde

al wat ik bestel heb geen klachten over ,top geleverd en op tijd,en goed gereedschap echt top .

Perfect!

Heel goed!

In orde, snel geleverd en kwaliteit is afdoende

Prijs kwaliteit is prima, enige verbeterpunt is wat beter specificeren. Bijvoorbeeld de maat van de koppelingen op de slangen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht