Geen levering na 10 dagen maar wel een mail met vraag om hen te beoordelen!

Ik wacht inmiddels 10 dagen. Product stond als zijnde op voorraad. Geen track en trace ontvangen tot nu toe. Zeer moeilijk om contact te krijgen. Kan alleen via contact formulier welke ze beloven binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Dus we wachten naar weer...had graag even telefonisch contact gehad. Zit op het apparaat te wachten, mijn planning loopt op deze manier aardig in de soep. Ik hoop niet dat goedkoop duurkoop gaat worden.

top levering

Goede levering netjes op de plek geplaatst. Top voor de chauffeur

Levering duurde wat lang

De levering van mijn bestelling duurde wat lang, en was ook ineens zonder aankondiging opgesplitst in 2 leveringen op verschillende dagen. Verder prima kwaliteit spullen.

Ik heb een remontluchter gekocht. Het product is op tijd geleverd en keurig verpakt. Daarnaast een prima klantenservice. Helaas is deze wel alleen per e-mail te bereiken.

Super!

Super rapport qualité prix je recommande!

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Snelle levering en goede kwaliteit

Een vlotte afhandeling na het bestellen en voor weinig geld een goede kwaliteit. Een echte aanrader om hier je gereedschap te bestellen.

Kwalitatief zeer goede producten en een snelle levering!

Kwalitatief zeer goede producten en een snelle levering!

Duidelijke website, je krijgt een goed beeld van wat je krijgt. Nette levering, waarbij de bezorgen op tijd belt of je thuis bent.

Supersnel en mega-voordelig

Na bestelling liep alles ,zoals een ander het alleen maar zegt . Kortom ... goed contact ,helder en duidelijk . En daarbij ook nog hartstikke snel .

Goeie service en kwaliteit

Snelle levering Goede producten Niks te klagen

erg goed

binnen een paar dagen was het bezorgd.ziet er degenlijk uit

snel goed en scherp geprijsd

goede ervaring

Mooi gereedschap, snelle levering

Snel bezorgd, geen gedoe.

Snel binnen en net product

Had 4 lijmklemmen besteld van 1200 mm, voor mijn projectjes. Ze waren snel verzonden en werkt naar behoren.

Snelle levering ondanks corona tijd.

Product snel geleverd en ben zeer tevreden met het product! Geheel volgens verwachting. Aanrader!

Voldoet aan alle eisen

Bestelde item presies wat ik hoopte en snel geleverd.

Snelle levering

Snelle levering

Duidelijk site en goede voordelige producten!

Na wat voordelig gereedschap bestelt te hebben toch mijn verwzchtingen overtreft, mooie spullen van geweldige kwaliteit. Producten zijn ook erg compact zoals de krij (tot 2ton), erg compact maar erg krachtig en van rubuste materialen. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Bestelling probleemloos verlopen.

Voor de eerste maal wat besteld. Hetproduct nog niet gebruikt, maar het ziet er visueel goed uit.

Heel goed

Ik heb voor de tijd, veel ervaring met jullie. Omdat jullie al veel produkten aan bieden op. Oldtimer beurzen.

Geweldige winkel webshop en service

Gewoon de beste zaak voor alles wat je maar nodig hebt voor een scherpe prijs

Van bestelling tot levering prima in orde

Bestellen op de website ging vlotjes, Duidelijke informatie over de compressor en de levering. Leverings informatie heel accuraat. Compressor zat degelijk verpakt in een krat. Na het uitpakken direct klaar voor gebruik. Een echte aanrader

Altijd een vlotte afhandeling

Een van mijn favoriete webshops waar ik ook nog in een echte winkel terecht kan

Schappelijk van prijs en snelle levering

All ruime tijd bestel ik materiaal bij HBM. Voor beginnende projecten en of test uitvoeringen zijn er volgens mij geen betere machines en of gereedschap. Zelfs in een verdere stadium is dit geen slecht gereedschap. Ruim 1,5 jaar intensief gebruik en het blijft maar gaan. Levering gebeurd ook heel snel. Ben gewoon super tevreden.

Heel goed

Grote Esch 1010