Goede prijzen!

Degelijk werk materiaal voor een mooi prijsje. Ben je hier zeker aan het juiste adres.

Goede keuze duidlijke communicatie en snelle verzending

Uit het ruime assortiment kan men en goed keuze maken voor elke wat wils. In diverse prijsklasse en maten. Bestellen is een heel gemakkelijk proces. Daarna een duidelijke mail en berichten van de status van de bestelling. Ga zeker meer gebruik van maken en als ze open zij ga ik zeker langs. Vriendelijke groeten Willem de Groot

Super kwalitiet

Erg mooi en goed gereedschap voor een zeer scherpe prijs lange geranties en snelle services. Haal hier altijd me gereedschap. Erg tevreden over hbm. Ga zo door ;)

Professioneel - kwaliteit - snelle en adequate levering

Duidelijk website Snelle levering Professioneel gereedschap Duidelijke factuur Ideaal om na ontvangst te kunnen betalen. Voor herhaling vatbaar om te bestellen

Snelle levering. Miste wel 2 schroefjes

Snelle levering. Miste wel 2 schroeven. Reactietijd kan sneller. Soms 3 dagen wachten

Snelle levering en uitskende kwaliteit

Prima produkt en overzichtelijke site

Ondanks corona, een zeer vlotte levering van mijn bestelling.

Ik bestelde de HBM 255 mm Cirkelzaagtafel. Vlugge levering, en goed verpakt. Al wat zaagwerk mee gedaan. Werkt vlot en nauwkeurig. Maar is niet de eerste keer dat ik wat bestel van HBM. Altijd tevreden daarvan.

Snel en goede kwalietet

Eerste bestelling smaakt naar meer

Via mijn vader HBM-Machines aanbevolen gekregen. Mijn eerste bestelling is perfect verlopen, het bestellen ging makkelijk, levering en materiaal waren ook dik in orde en prijs kwaliteit zeer goed. Zeer tevreden klant, ik ga zeker terug.

Ze hebben alles!

Goede prijs kwaliteit!

Goed product en snel geleverd.

Gereedschapskar besteld bij HBM. Goede prijs, goede kwaliteit spullen en binnen een paar dagen geleverd. Zeer tevreden.

Zeer nette en snelle levering

Netjes binnen 3 werkdagen geleverd. Prima service

Geweldige service en een zeer snelle levering ondanks de Corona drukte, hierbij heeft ook de zeer duidelijke website aan bijgedragen. Top ga zo door.

snelle levering

airco snel geleverd. helaas heeft de vervoerder hem op z'n kop afgeleverd waardoor ik bang was voor schade. daarom enige dagen in de normale positie laten staan en daarna getest. gelukkig alles in orde

Goed product en snel geleverd

Mooi product En goede kwaliteit. heb al Meerdere dingen besteld en tevreden met allemaal

Helemaal top

Prijs goed, nette en snelle levering

Super snel

Goeie service snel en bij de achter deur naar wens bezorgd

duidelijke website, goede informatie, snel en makkelijk geleverd

Makkelijk zoeken Juiste informatie snel geleverd

Goede webshop en snelle levering

Het was de eerste keer dat ik op deze webshop een bestelling plaatste. Ik zal hier zeker vaker bestellen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Heb al veel bij jullie besteld en is altijd op tijd en compleet en netjes verpakt

top

top service

Betaalbaar gereedschap

Het is betaalbaar gereedschap en een zeer uitgebreid assortiment

Altijd goede service en snel geleverd!

Altijd goede service en snel geleverd!

Goede en snelle service

Het was een plezier om online te shoppen bij hbm

Perfect!

Vlotte levering, stevig product, zeer tevreden.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht