Ben tevreden

Snelle levering en een goede service

Fijne complete levering en de producten werken naar behoren

Fantastis

Had mijn bestelling in enkele dagen Ben zeer tevreden en is al vaak gebruikt

Tòp service! Tòp kwaliteit producten!

De afkortzaag die ik in graag wilde bestellen was niet meer op voorraad, maar ik kreeg keurig een attentie email toen het wel weer besteld kon worden én voor de actieprijs waarvoor het in maart op de website stond! Tòp service! Tòp kwaliteit producten! De zaag is prima en geschikt voor professioneel gebruik.

Snel en goed

Snelle levering Goede kwaliteit

vaker besteld bij HBM, goede prijs kwaliteit, goede service

HBM heeft een goede prijs/kwaliteit een prima service en een goede levering. tot nu toe geen klachten of slechte producten ontvangen.

Prima kwaliteit voor mooie prijs

Zaagbladen van HBM voldoen prima voor mij als lobbyist. Snelle levering

Ik ben heel te Vreden over de levering super snel . En het toestel is top .

Super!!!

Geweldig product.zeker een aanrader.

Ik ben zeer tevreden.

Het is goedkoop en toch goede kwaliteit.

Doen wat ze beloven!

Duidelijke gegevens van het te bestellen artikel. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Daarna snelle levering met duidelijke gebruiksinstructies.

kan gewoon niet beter zeer tevreden en snel geleverd

kan gewoon niet beter zeer tevreden en snel geleverd

zeer goed

een gereedschapskar besteld op een zondag. Op dinsdag een bericht gestuurd of het mogelijk was deze in de verzendingtraject te laten gaan ivm een verjaardag. Dat is vrijwel meteen gedaan. Helaas was de pakketdienst te druk. Uiteindelijk goed verpakt is de kar aangekomen. Ziet er goed uit, zoals voorgesteld op de site. Vragen die ik via de site stelde werden snel beantwoord. Als de prijs goed is, kun je gerust bij HBM bestellen, ook als particulier.

Snel

Snel geleverd correcte facturering echt erg tevreden

Goede en snelle levering.

correcte levering

Mijn bestelling was van een goede kwaliteit en tevens goedkoop. de levering was perfect.

Snelle levering

Zo zou het altijd moeten verlopen .

mooi en degelijk materiaal

snel geleverd

Snel en goed materiaal

Ben er zeer tevreden over

Naar alle tevredenheid mijn slijpmachine snel ontvangen en deugdelijke instructie.

Snel en goede prijs kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit , goede prijs

Ziet er super uit voor weinig geld

Zaagt goed

Prima service.

Kwalitatief goed gereedschap, voor een goede prijs.

Goed spul tegen redelijke prijs

Geen op of aanmerkingen

Goed product voor een competatieve prijs

Ik was al even op zoek naar een nieuwe compressor. Bij HBM heb ik uiteindelijk een mooie Michelin compressor gekocht die erg scherp geprijst was. Hij werdt netjes binnen een paar dagen bezorgd en ik ben er tevreden mee.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht