Goed en duidelijk gecommuniceerd ! Daar mogen webshops nog een voorbeeld aan nemen. Heel betrouwbaar En daarbij snelle goed levering cq communicatie erbij. Zal jullie bedrijf zeker aanbevelen

Snel en goede kwaliteit naar mijn werken

Als doehetzelve in de autosector( oldtimers) is het zeer goed in prijs kwaliteit

100%

Precies wat ik heb besteld, snel bezorgd en prima kwaliteit.

Alles snel en compleet verzorgd

Uitgekozen gereedschap netjes en verzorgd verzonden en ontvangen

daar gaan we meer bestellen

top geregeld duidelijk goed volgbaar.

Kwaliteit en zeer gunstige prijs

het enige nadeel van HBM is de hoeveelheid keuze ze hebben.

correct

netjes en correct

HBM- Heel Blij Mee.

Na getwijfel toch een gereedschapwagen besteld, behoorlijke uitgave maar nu al het gereedschap compleet en niet verspreid over zolder en schuur. Binnen een week geleverd en transporteur was bereid om gevaarte van 100kg voor bij de schuur te brengen. Grt, Martijn

Prima gereedschap voor een scherpe prijs!

De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed! Pas nog een ultrasoon reiniger gekocht bij HBM, en werkt zeer goed! HBM machines is zeker aan te raden! Groeten Twan

prijs kwaliteit verhouding is goed .

Handzaam apparaat

Handzaam en makkelijk mee te nemen, wel lawaaierig maar is ook om even iets vlug van lucht te voorzien. Werkt verder naar verwachting.

Super tevreden op alle gedbied!!!!!

Super tevreden op alle gebied!!!!!

Al vaak besteld bij HBM machines, en altijd goede ervaringen mee gehad. Snelle levering en goede producten. Bij mijn laatste bestelling bleek het geleverde pakket niet compleet te zijn, dit werd heel snel en zonder problemen opgelost. Kortom, een goede webshop!

Goede machines voor een redelijke prijs.

Ik ben erg tevreden met de machines van HBM. Goede prijs kwaliteit verhouding. Klein min puntje was dat de éne machine enkele dagen later kwam. Maar overal toch zeer tevreden.

Snel en goed

Goeie spullen en snel in huis dat is toch wat je wil

Prijs kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en prima producten

Duidelijke communicatie, iets vertraagd door de corona-tijd maar nog steeds snelle levering!

Alles in orde, chauffeur belde netjes iets van te voren op over waar hij moest zijn, door de Corona tijd en de feestdagen was het iets langer als verwacht maar nog steeds een nette levertijd.

Zeer snel en zoals verwacht

Meer moet dat niet zijn

Klantgericht

Snelle reactie opvragen, meedenkend en vlotte levering

Snelle, van goede kwaliteit geleverde telescopische borstel

Makkelijk on line te bestellen. Snelle levering. Kwaliteit prima

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

slecht

Slecht slecht

makkelijk bestellen betalen volgen en netjes verpakt afgeleverd

goede en snelle service

Goede service en snelle levering

Heb een mooie gereedschapwagen vulling gekocht en 2 opzetkisten die ik onder mijn werkbank heb gemonteerd ziet er prachtig uit ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen

Snelle levering en goede service voor een scherpe prijs

Snelle levering, product komt perfect overeen met de omschrijving. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht