Geweldige lashelm en prima levering lekker snel

Prima service en snelle levering ook goed probuct

Op tijd geleverd, duidelijke mobiele site, goede prijs

Op tijd geleverd, duidelijke mobiele site, goede prijs Wat kan verder nog schrijven?

Goed onbevangen

Geweldige Service, en snel geleverd

Snell, goedkoop

Mijn bestelling snell geleverd, en nergens goedkooper.

Maar een bezoek aan de winkel heeft toch mijn voorkeur, ik wacht met smart dat jullie weer open gaan om weer op bezoek te komen in jullie filiaal en de 250€ Die ik dan gewonnen heb met plezier uit kan geven. Top winkel.

Voor ieder wat wils!

HBM heeft een groot assortiment producten voor de iemand die ze dagelijks gebruikt, maar ook zeker een goedkoper product voor de doe-het-zelver. Tevens altijd een correcte verzending!

Goed telefonisch te woord gestaan, mooie Festool aanbieding.

Heb mijn bestelling telefonisch gedaan. Prima geholpen met de vragen die ik had. De registratie bij Festool hebben ze ook voor mij gedaan. Prima service.

Prima kwaliteit! Goede service.

Ruim assortiment.

Ruime webshop. Van hobbyist tot professioneel. Scherpe prijzen. Snel geleverd.

Kwaliteit producten, eerlijke prijs & snel geleverd!

Bij HBM koop je kwaliteit tegen een hele mooie prijs en daarbij leveren ze ook erg snel uit, kortom een heel betrouwbare partner!

Een ferm gereedschap had ik al eerder moeten aanschaffen.

De zaagmachine doet wat ze moet doen zonder moeite,ook profiel staal is geen probleem .Ik ben tevreden.

Uitstekende service en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Had een bestelling gedaan van meerdere artikelen waarvan er 1 ontbrak bij de levering. Via contactformulier op de website dit gemeld en binnen 2 dagen had ik het artikel alsnog bezorgd gekregen! Kijk dat noem ik nog eens vlotte service. Ik kan HBM-Machines dan ook van harte aanbevelen.

Top kwaliteit!!

2 grote ventilators besteld snel in huis. Kwaliteit is top doen wat ze beloven. Als ik weer wat nodig ben bestel ik hier zeker weer.

Zeer correcte levering

Het is de eerste keer dat ik hier iets besteld heb, ik vind dat de bestelling op een zeer correcte manier behandeld is geweest. Top!!!!

Fantastische service !

HBM Machines zeker aanbevelen bij vrienden, kennissen ... Vlotte afhandeling, service ...

Prima zaak, 70% van mijn bedrijf met HBM ingericht

Nette en goede afhandeling en vriendelijk personeel.

Prima aanbod, uitstekende prijs en snel geleverd

HBM heeft een uitgebreid aanbod van producten die je bij niet veel leveranciers kunt vinden. De levering is soepel verlopen, heeft enige dagen in beslag genomen.

De geleiderail

Geleiderail is super

uitstekend

Prachtig handzaam machientje, doet precies wat ie moet doen.

Goed verzorgd product.

Artikel is op tijd geleverd en in goede staat, netjes verzorgd en het is fijn om mee te werken.

snelle correcte levering

snelle levering en correcte afhandeling van de vragen die wij hadden

Dikke 10+

Overzichtelijke site. Was in het begin nogal aan het twijfelen geslagen i.v.m de lage prijzen op de webshop. Echter toch een bestelling gedaan..... deze werd na een week bezorgd (dit kan te maken hebben met corona en het pinksterweekend) Ik was zeer verrast door de goede kwaliteit van het product! Hier kan je met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Een goede machine qua prijs kwaliteit verhouding.

Ik heb de machine tot nu toe alleen nog uitgetest, maar het hout word op de vlak en vandiktebank mooi bewerkt! Helaas is de "snipe"(het begin en eind van het hout dat extra word geschaafd door dat het hout dan pas door de rolletjes word gepakt) wat aan de grote kant. Gevoelsmatig rond de 1mm aan beiden kanten en dat aan de voor en achterzijde van het hout. Als dit minder zou zijn, zou ik het hout niet weer over de vlakbank hoeven te halen. Maar al met al, prima product voor de hobbyist! Met het handje doe ik het niet beter of sneller.

Gewoon perfect

Gewoon een goed product makkelijk in gebruik en fijn om mee te werken

goed produkt

Levering op tijd