Levering is super snel

Me bestelling kwam super snel binnen goed verpakt

Gewoon weg top

Een top bedrijf goede spullen netjes geleverd.

Niet duur en vlotte levering

Ik heb een uitdeuksetje aangeschaft ivm mijn hobby oude bromfietsen opknappen. Het setje was ook nog in de aanbieding en werd vlot geleverd! Inmiddels heeft het zijn geld al opgebracht want de tank van de brommer ziet er al een stuk beter uit.

Gewoon goed

Gewoon goed in deze bijzondere tijden !

Snelle levering prima product

Prima afhandeling van mijun bestelling. volgende keer weer.

De behandeling is aanbevelings waardig .

Mooie producten voor een nette prijs

Al vaker bestelt en nog nooit tegen gevallen

Geweldige service en goed materiaal

Prijs ,kwaliteit verhouding is uitmuntend en snelle levering in mijn geval binnen 4 dagen geleverd .

Bestelling netjes geleverd, met tussendoor goede transport update's

Het plaatsen van de bestelling is eenvoudig op de duidelijke site van HBM. De informatie omtrent de bestelling en levering was snel en duidelijk met regelmatige update's en de levering was punctueel. Kortom een goede ervaring.

Snelle levering

Levering in degelijke verpakking. Helaas zaten er 2 verkeerde items in de doos. Na e-mail met klantenservice wordt dit snel opgelost en alsnog kosteloos nagestuurd. Kan gebeuren. Prima opgelost. Tevreden zoals ook bij eerdere bestellingen.

goede service , snelle levering , goed verpakt en prijs kwaliteit

Gewoon goed, zoals het moet.

Ik schatte mijn gereedschapwagen bij een vriend op 2.000 euro. Bij HBM was hij 400 ! Meteen besteld. Deze werd met een vrachtwagen afgeleverd. Op het moment van levering was ik echter niet thuis. Dan wordt je gewoon persoonlijk opgebeld en gaat alles in overleg, in plaats van dat ze hem weer meenemen en je er zelf achteraan mag. Het enige dat ik haat bij online-winkels, is dat ze achteraf vragen of ik feedback wil geven. Als een winkel zelf niet meer weet wat hij goed of fout doet...

Ook in deze tijden een snelle levering van prima producten.

Ook in deze tijden een snelle levering van prima producten.

Prima toppie

Mijn ervaring is gewoon top, silentcompressor van Hyundai, HBM Spijker/tacker, compressorset Hyundai zijn geweldig voor de hobbyist. Uiterst tevreden over levering en kwaliteit van de producten. Hoe het zich op termijn uitwerkt moet zich nog uitwijzen. Maar het eerste gebruik is gewoonweg prima. Tacker en compressor werken als een trein.

Goed service

Goed service en kwaliteit, bestelling goed verpakt.

In en woord: geweldig

Als altijd prima verpakt en goed en snel verzonden!

Goede service en opvolging van bestelling

.voor de eerste keer besteld hier en heel tevreden. De mrijzen zij gunstig en de producten van goede kwaliteit. Had een vraagje ivm mijn bestelling en is goed opgevolgd.

Geweldige service, zeer snelle levering desondanks Covid19-maatregelen.

Duidelijke beschrijving aangaande artikelen in webshop. Product voldoet 100% aan mijn wensen.

Goed product

2 haspels besteld 1 voor lucht en 1 voor hogedrukreiniger. Levering op tijd en prijs prima

Beste prijs - kwaliteitverhouding

Zeer correcte en snelle levering. De goederen zijn goed verpakt en zoals beschreven. Een aanrader.

Goede service snelle levering.

Product zoals verwacht. Korte levertijd.

Een winkel met veel keuze in wat je nodig hebt!

Zeer tevreden met de spullen die ik tot nu toe heb gekocht. Helaas is de winkel nog steeds dicht. Bij deze situatie is de terugkoppeling op mail iets vertraagd. Dit mag wel iets sneller (tip) Verder zeer tevreden met de leveringen, maar mag van mij wel weer snel open gaan. Is een hele fijne winkel om om te komen!

Besteld en ontvangen geen poehaa, thuisgeleverd op de afgesproken dag en uur.in een woord geweldig.

Geen dagen wachten ,afgesproken dag en uur thuisgeleverd.ik bestel hier zeker nog

super

goede produkten,snelle levering en prima prijzen

Snel, volledig, goed ingelicht.

Na wat vragen, welke snel en volledig beantwoord zijn, een bestelling geplaatst. Deze is snel en volledig afgeleverd.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht