Goeie spullen snel in huis.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Prima bedrijf, grote sortering

Levering is goed te volgen, groot assortiment,

onwijs goede service

Heftafel besteld en snel geleverd . Prachtige tafel top!!

snelle levering

Duidelijke product omschrijving, product voldoet uitstekend !!

Snelle levering!

Goed product en voor weinig geld! Nu hopen dat ik het tegoedbon win want deze kunnen wij goed gebruiken tijdens het verbouwen!

Uitstekende ervaring, zeer uitgebreid assortiment

Op vragen via de mail werd netjes gereageerd en behulpzaam. Alles correct en netjes verpakt ontvangen :)

Goed product

Erg tevreden met de werkbank van HBM. Levering door een tansportbedrijf wel minder doordat chauffeur het pallet om straat neerzet en dan weer vertrekt.

Uitgebreid overzichtelijk assortiment, uitstekende prijs-kwaliteitsverhoudig en prima afwikkeling va

Zie hiervoor

geweldig

alles volgens de gemaakte afspraak

Mooi bedrijf met super uitgebreid assortiment, een aanrader dus

Één heel goed bedrijf

Hbm machines en een goed bedrijf de service is goed. De betaling en de verzending gingen heel snel en en goed.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd!

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij HBM machines. Duidelijke informatie, makkelijk bestellen en een goed produkt voor een lage prijs. Nog snel geleverd ook!

Snelle levering van een super aanbieding

Hele mooie aanbieding van super dopsleutelset, welke de volgende dag al werd geleverd. Top service.

Alleen maar lof

Prima prijs kwaliteit en levering

Prijs kwaliteitsverhouding prima en mooi op tijd binnen!

Goede en snelle service

Snelle accurate levering

Het is een positieve ervaring geweest. Een artikel bleek niet op voorraad daardoor binnen enkele dagen het geld van dat ene artikel heel snel weer terug gestort.

Goede kwaliteit en overzicht met info over het product

Super snelle levering ik had het de volgende dag al in huis. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De zoek balk werkt ook prima. De service van HBM is uitstekend. Mocht er iets niet in orde zijn lossen zij het heel graag en goed op. Rondom zeer te vreden. En is een aanrader

Perfecte service

Korte leveringstijd

Duidelijk en overzichtelijk

Het gereedschap werd sneller geleverd, dan de info die ik daarvoor per email had aangevraagd.

De verkoopafdeling werkt sneller dan de backoffice die de inkomende emails moet beoordelen.

Prima geweldige service dikke 10

Prima service snelle levering nogmaals dikke 10 als ik dit bij iemand kan aanbevelen achter elkaar

Prima service goede levering

Goederen volgens afspraak geleverd en alles in goede staat geleverd

Mooi en handige gereedschapswagen

Mooie en handige gereedschapswagen, al washet handiger geweest dat de laden iets hoger waren. Al bij tevreden met aankoop.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht