zoals altijd topservice !

Correcte product- en leveringsinfo. Snelle levering.

Top bedrijf, beste service plus op tijd geleverd.

Hbm, doet wat zij beloven. Ga zo door, heb ook aan vrienden en kennissen vertelt over HBM SERVICE.

Dik tevreden!

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding!

Snelle levering tegen leuke prijs!

Bestellen ging makkelijk online en levering ging voorspoedig!

Besteld en op tijd ontvangen

Besteld en op de afgesproken dag ontvangen dat is in de Corona tijd zeker geweldig.

Goede kwaliteit voor een prima prijs

alles netjes verpakt en een snelle levering .super

Product komt 1 op 1 overeen volgens de afbeelding

Prima slot voor een goede prijs. Levering was binnen de gestelde termijn en het product nam ik onbeschadigd in ontvangst.

beter kan niet

altijd even goed bij HBM. en top top in orde.

Precies zoals je verwacht top!

Bezorger heeft nog de moeite genomen om het in de schuur te plaatsen Ben er blij mee!

Als vanouds vertrouwd!

Eerst bij HBM kijken voor ik verder ga zoeken.

top goede kwaliteit

was duidelijk over het algemeen en de zending kwam optijd binnen geen gezeur gehad

Goede zaak

Vriendelijke medewerkers, je wordt netjes geholpen. Ook online bestellingen komen altijd optijd en goed verpakt, ik heb de reparatie service ook gehad het was kostenloos gerepareerd en in de garantie. Het was de volgende dag al klaar , super service .

Gewoon verwachting ingevuld

Snelle levering en voldoet aan mijn verwachtingen

Snelle levering een mooie kwaliteit!

Zoals altijd goeie kwaliteit gereedschap en snel en volgens afspraak geleverd!

Duidelijk en snel

Vlot geleverd en gemakkelijk een keuze kunnen maken uit een divers assortiment

Prima boerenkrik en snel geleverd!

Snelle levering en prima apparaat Boerenkrik werkt uitstekend om n rij struiken met diepe vertakte wortelstok te verwijderen

Goede service en op tijd in huis

Goede service en op tijd geleverd top zaak ik bestel nog veel meer

Vlugge levering

Goed spul voor een lage prijs

Sleutel ontbrak, direct door HBM opgelost

Bij ontvangst van een gereedschapswagen ontbrak de sleutel. Dit kan door vervoer of bij het uitpakken gebeurd zijn. HBM heeft ervoor gezorgd dat direct bij het melden van dit probleem er een nieuw slot met sleutels is opgestuurd. Geen kosten doorberekend! Goede service!

vlotte levering

In weekeinde besteld en dinsdag thuis...

fijne leverancier !

Ook in deze tijd van Covid kan mijn bedrijf gewoon doorgaan al is het gereedschap kapot gegaan. Na melding/vraag bij HBM voor spare parts krijg ik te horen dat dit onder garantie hersteld gaat worden. Vanwege Covid wordt het apparaat niet ingenomen, volgende dag staat Post alweer met een NIEUWE ! Al jaar en dag mijn favourite leverancier HBM.

Zeer tevreden over HBM

Zeer vlugge levering, goede kwaliteit. Bij contact, de vriendelijkheid van de klantendienst zeer goed. Chapeau. Heb nog nooit klachten gehad met HBM.

super kwaliteit en snelle levering

Ik heb een mooie gereedschapskar gekocht bij HBM machines (vaderdag cadeau). De levering was supersnel en goed verpakt. Ik ben zeer tevreden over de geleverde kwaliteit. 1 minpunt is dat ik nu niet meer tegen mijn vrouw kan zeggen dat er een klusje moet wachten, want ik heb immers een gevulde gereedschapskar:).

Op hoogte gesteld dat er weer voorraad was, en prima product ontvangen

De door mij gewenste magneetstrips waren niet op voorraad maar ik kon aangeven per mail getipt te worden als ze er weer waren. Dat werkte geweldig. De strips keurig verpakt ontvangen. Ze zijn van zeer goede kwaliteit gezien ook de prijs.

Snelle levering en alles goed en stevig verpakt; AANRADER

Nadat ik 3 stellingen heb besteld bij HBM-Machines werden deze snel geleverd. De stellingen waren goed en stevig verpakt. Ik zou HBM-Machines zeker aan anderen aanraden!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht