Prettige winkel

Mijn vragen snel en duidelijk beantwoord en de daarop volgende bestelling naar tevredenheid ontvangen.

4p’s Prima Product voor een Prima Prijs

Heb een doppenset gekocht van HBM. Een complete set voor maar 30 euro. Perfect voor iemand die net begint met sleutelen!

kwalitatief goed en hele goeie prijzen

als je een klein budget hebt en toch goed gereedschap wil ben je hier aan het juiste adres. ik heb meerdere malen hier besteld en erg tevreden over de kwaliteit. ook de levertijd was elke keer goed. in de nieuwsbrief krijg je elke dag aanbiedingen die de moeite waard zijn. als ik iets nodig heb is dit mijn 1e go-to website. ik wil eigenlijk nog een keer naar de winkel maar ben dan bang dat ik met veel te veel thuis kom.

zoals het hoort!

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Ook snel antwoord op mijn mail. Een aanrader.

Heel mooi en goede kwaliteit

Heel mooi en goede kwaliteit

Geweldige service

In eerste instantie besteld en betaald, maar niet op voorraad. Snel was het aankoopbedrag weer terug gestort. Zelfde dag weer ander model besteld en weer snel ontvangen.

Prima Bedrijf met Website met volledige informatie

Even gezocht op de website. Precies kunnen vinden wat ik zocht. Werkt uitstekend. Goed verpakt en vlot geleverd

goede afwikkeling snelle levering

na bestelling goed op de hoogte gehouden van levering en voortgang.

Snel en accuraat

Snel en goed verzorgd verzonden. Nog even sleutelen, maar dat maakt het leuk.

Goede en snelle service

Twee producten besteld en na een paar dagen met succes kunnen gebruiken.

Had voor mijn eigen auto een compressie tester nodig en ben gaan kijken op internet. Kwam gelijk uit bij HBM en heb ook gelijk mijn bestelling door gezet. Product een paar dagen later binnen gekregen en met succes gebruikt!!

Veel keuze van kwaliteitsproducten

Goed gereedschap voor een eerlijke prijs en de aankoop werd vlug en correct afgehandeld

snel geleverd,

Gewoon goed.

Goed product, snel geleverd.

Assortimentsdozen besteld, Goede kwaliteit, goede prijs en snel geleverd.

afspraak is afspraak, ze komen het na.

Alles is gegaan zoals afgesproken, niet meer dan mijn complimenten.

Top! Goede kwaliteit-/prijsverhouding en snel leverbaar

Onze compressor was stuk. Wij hadden met spoed een nieuwe nodig. Wat fijn dat die snel leverbaar was en dat wij die zelf konden ophalen. Wij hebben hem inmiddels in gebruik en zijn erg tevreden.

Prima materiaal, levering was niet zo snel

De materialen en gereedschap die ik heb besteld zijn van prima kwaliteit, ik ben er erg tevreden over. De levering duurde wel aan de lange kant. HBM heeft geen telefonische helpdesk, communicatie per mail liep wat stroef. Dit kan gebeuren, de levering was verder prima in orde bij ontvangst.

Zeer goede duidelijk service

Producten waren op voorraad en daarom zeer snel geleverd. De producten zijn van goede kwaliteit

super service

mijn eerste ervaring bij HBM is zeer goed , produkt en kwaliteit voor de prijs is zeer goed en vlot geleverd

Betrouwbaar en snelle levering.

Bestelde artikelen snel in huis. Toegankelijke webshop met goede prijs-kwaliteit verhouding.

HBM, perfect voor beginnenden.

HBM heeft een enorm assortiment aan gereedschap, dit geld voor automotive, machinebouw, draaibank accesoires etc. Het is voor een beginnende proffesional zeer fijn om zo voor een kleine investering wel veel om handen te hebben. het is allemaal geen topkwaliteit, maar het doet wat je er van vraagt. voor een zeer zachte prijs!

groot aanbod voor de beste prijzen!

goed aanbod, snelle levering

Overzichtelijke keuze en snelle levering

Makkelijke site om te zoeken en keuze te maken en vooral snelle levering. Gewoon TOP

Top service en levering

Prima gereedschap. Ervaring zal leren of het ook duurzaam is.

snel en zoals afgesproken

ik heb een universele zaagtafel besteld en veb zeer te vreden. prijs kwaliteit heel goed

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht