Dik voor elkaar!

Groot, goed en duidelijk assortiment. Snel geleverd, kortom top producten voor een topprijs snel in huis, dát is wat een online winkel een topwinkel maakt. Goed geoliede machine dat HBM!

Bestellen met een lach

Bij iedere bestelling die ik gedaan heb bij hbm is alles op tijd , prijs is goed , en materiaal is super ; laat staan hun website . Zeer professioneel!!

Eerlijk is eerlijk, gewoon geweldig!

Eerlijk is eerlijk, gewoon geweldig! Wij zelf hebben ook een beginnende onderneming en weten hoe belangrijk het is om op de juiste manier met klanten om te gaan. HBM voldoet aan als onze eisen en zeer fijn om zaken mee te doen. Zeker complimenten waard nadat ze al vele jaren actief zijn in deze branche! Snelle bezorging die naar juistheid verwerkt is, uitstekende klantenservice en zeer scherp geprijsd. Kortom wij zullen hier zeker vaker onze tools voor ons velgen bedrijf bestellen!

Geweldig product

Goede kwaliteit en zeer goede service!

Een prima verzorgde ontvangst.

Als nieuwe klant met een kleine bestelling, heb ik de afhandeling van de order en de verdere informatie van de de verzending als heel professioneel ervaren.

Goede service!

Nadat ik iets geleverd had gekregen met een productiefout, hebben ze gelijk en zonder moeite een nieuw product geleverd. Super netjes en de overige producten die ik had besteld waren precies zoals verwacht ☺️

Snelle levering zoals altijd

Goed product kan ik prima mee werken zijn beter dan de vorige. Die ik gebruikte

Verdedigbaar

Ik heb goede ervaring met HBM dit geef ik ook door aan anderen. De prijs en kwaliteit is goed.

Goed gereedschap voor een juiste prijs

Bestellen gemakkelijk zeker als terugkerende klant, op tijd geleverd zonder problemen. Goederen in overeenstemming met de verwachting . Op vragen snel en duidelijk antwoord ontvangen. Prima zo

Helemaal top, goede kwaliteit, mooie prijs

Top, goede kwaliteit, mooie prijs en snelle levering. Plus kennis making met het geweldige aanbod aan artikelen, ik ga zeker in de toekomst meer bij jullie bestellen.

Helemaal oke

Helemaal prima bedankt

Top winkel

Ik bestel bij hbm omdat me man alles van hun wilt . Goeie kwaliteitgereedschap

goede kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden.

Bestelling prima verlopen

Bestelling prima verlopen en ontvangen

Zoals omschreven.

12 volt compressor besteld voor de luchtvering van de camper en werkt naar behoren. De oude maakte veel lawaai en kon met moeite 2 bar halen. De nieuwe doet met gemak 7 bar.

Snel geleverd en een groot assortiment

De bestelde artikelen waren snel binnen. Fijne site, alles is duidelijk vermeld. Ik ga hier vaker “winkelen”

Werkt zoals ik had verwacht.

Aangezien ik een ligusterheg er na 55 jaar eruit moest halen ,heb ik dit met de rateltakel gedaan. Het ging prima . Met wortel en al eruit.

zo goed geleverd, ik heb er vandaag nog maar 1 laten komen

gewoon super en mooi, die kasten van hbm. makkelijk in elkaar te zetten.

duidelijk en snel

Bestellen gaat gemakkelijk, betalen gaat gemakkelijk en levering is binnen de gestelde tijd. Omschrijving van de producten is helder en goed.

niks op aan te merken

Een geweldig bedrijf zeker ook het personeel in de winkel .

geweldige winkel

Zeer tevreden!

Pakketjes werden snel bezorgd ook nu gelet op de Corona periode. Producten zijn sterk en van goede kwaliteit. Zoals je zou verwachten van producten voor een werkplaats. Tevens is de prijs zeer scherp ten opzichte van de bekende bouwmarkten.

Alles compleet geleverd volgens afspraak

Snelle levering en veel waar voor je geld

Service très professionnel

Le service chez HBM est irréprochable. Réponses rapides et claires aux différents mails envoyés avant l’achat. Livraison en 4 jours ouvrables malgré la situation exceptionnelle de ce moment, par un transporteur très professionnel et très aimable. Les prix et la qualité chez HBM défient toutes concurrence. Je recommande vivement.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Nette overzichtelijke site om te kijken wat je nodig hebt.

Product snel gevonden. Vlotte levering. Goede kwaliteit.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht