Prima site en winkel

Bestel er vaker, ruim aanbod, goede prijs, binnen paar dagen geleverd

Alleswatikzochtwinkeluuuh!

Ik kan alleen maar zeggen, als je dit soortgelijke spullen nodig hebt. Is dit toch het beste adres, kwaliteit/prijs verhouding. Sommige dingen net al uitverkocht. Ma wat te verwachten hé ;) En de rest vind je ook wel in een hobbyshop, maar minder kwali of prijzig, anders moet je al op zoek gaan voor professionals. En dan wordt het ineens te duur voor hobby'ers. Dit is een review naar de winkel, dus enkel goede service! Top! Fijne site, spijtig maar 1 winkel/afhaalpunt. Want grote dingen verzenden kost altijd wel wat. Yeeaz il b back

Super! Prima service en Snelle levering

Vlotte verwerking van de bestelling en Snelle levering!!

Goede producten en snel geleverd

Stellingen gekocht, snel geleverd en idd makkelijk in elkaar te zetten! Alleen raar dat er per product afzonderlijke verzendkosten worden berekend.

Degelijk materiaal voor een schappelijke prijs & snelle levering aan huis.

Degelijk materiaal voor een schappelijke prijs, goed overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met veel keuze & snelle en correcte levering aan huis. Kortom, ik ben een zeer tevreden man en zou jullie ook aanraden aan vrienden. Doe zo voort !!!

Super bedrijf met onnoemelijk veel artikelen

Correcte afhandeling en snelle levering koop er al jaren

HBM dient de werkman.

Groot assortiment, prettige prijzen en snel geleverd. Top

Super bedrijf

Snel geleverd en netjes verpakt

prima artikel met veel mogelijkheden

door afwijkende maten voor veel andere maten te gebruiken wat veel in mijn hobby voorkomt

Snelle levering, scherpe geprijst

Buitengewoon

Erg mooie gereedschapswagen

Getwijfeld als hobby-klusser, maar geen seconde spijt van. Erg mooie, stevige en praktische gereedschapswagen.

Enorme choix au prix les plus bas !

J'ai trouvé tout ce dont j'avais besoin sur 1 seul site, au meilleur prix et livraison rapide !

• Nous recommanderiez-vous? Oui

lekker snel en goed

goede en snelle levering

Top bedrijf

Service en bestelling zijn goed.

Snelle levering

Prima prijsstelling, snelle levering. De laatste ster bedient iemand die me ook nog eens geholpen heeft, dat was in dit geval niet nodig, dus vandaar.

Top mooie prijzen en snelle levering

Prima , snelle levering en goede gereedschap zet

SUPER,

Snelle levering , goed gereedschap.

Super !

Goede prijs kwaliteit en op tijd met de levering!

Prima !

Snelle levering, prima product.

Goede prijs/kwaliteit

Snelle correcte bestelling, prijs/kwaliteit ook prima!

Leuk apparaat!

Dit toestel vraagt wel wat oefening. Fijn dat er veel filmkes te vinden zijn op Youtube van HarrydeFerryman!

Netjes geleverd en product van goede kwaliteit

Snelle verzending, goede prijs en kwaliteit spullen

Duidelijke website, goed aanbod, snelle verzending en goede kwaliteit van de geleverde spullen.

Super services duidelijke site goede producten

paar items besteld en ben dik tevreden zeer goedkoop goede kwaliteit. Ik kijk altijd harry de ferryman zodoende ben ik bij hbm terecht gekomen.

Geweldig super

Alles wat zij beschrijven in hun voorwaarden wat betreft betaling,leverings terrmijn,service is gewoon zo geweldig super bedrijf én zéér betrouwbaar

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht