Precies wat ik verwacht had.

Product bestellen via de website ging gemakkelijk, na een paar dagen werd het product, wat op een juiste wijze verpakt was, netjes bij mij thuis afgeleverd. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling.

Bij deze Fidel bestel ik nóg!

Snelle service! Laten er geen gras over groeien. Houden u meermaals op de hoogte van de levering. Hebben keuze te over en hebben scherpe prijzen!

Alles zoals verwacht en snel geleverd

Dit was mijn tweede bestelling bij HMB en alle producten zijn zoals verwacht en weer keurig op tijd geleverd en, niet onbelangrijk, van een goede kwaliteit. Het feit dat dit mijn tweede bestelling was zegt al genoeg :-)

Al jarenlang perfecte leveringen en super prijs kwaliteit.

Voor werkplaatsinrichtingen tot slijpschijven, tot gehoorbescherming en luchtcompressoren. Prima machines en perfecte klantafhandelingen ook als er een transportbeschadiging op een ingepakt product zit staan HBM er voor haar klanten om het op te lossen. Bedrijven genoeg die alleen verkopen maar niks oplossen, hbm lost zaken op dat is het perfecte hart voor een goede onderneming. Ook personeel is altijd vriendelijk en zelfs op hete zomerdagen staan ze klaar om uw zware net aangekochte goederen vanuit hun magazijn in uw voertuig te laden. Dik verdiende beoordeling cq aanbeveling!!

Super bedrijf

Produckt snel geleverd/bezorgd voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ga hier in de toekomst zeker meer bestellen

tip top

zoals ik verwachte was de bestelling netjes bezorgd op het bezorgadres .

1 besteld product was er niet heb geld terug gekregen. Was zeer snel gedaan.

goede machine

nog niet veel mee gewerkt maar alles zo te zien werkt alles perfect

Altijd top

Wij worden altijd goed geholpen in de winkel en via de webshop, niks op aan te merken.

Zeer tevreden, uitstekende service

De door mij bestelde elektrische takel werd binnen enkele dagen geleverd: keurige prijs, goede kwaliteit. Ook een transportbeschadiging werd snel en netjes door hen afgehandeld. HBM staat nu bij mijn favorieten!

Goede service en snelle levering

Prettige ervaring, goede service en snelle levering.

Prima ,snel en keurige levering

Gewoon een prima bedrijf met een perfect aanbod zowel particulier als zakelijk. No nonsens en een keurige afhandeling van orders

Prijs/kwaliteit perfect

Na wel zeer lang wachten, daar het product gedurende maanden niet beschikbaar was, eens terug beschikbaar, snelle afhandeling

Bestelling geplaatst, wordt op de hoogte gehouden. Erg netjes

HBM staat voor top kwaliteit

De werkbanken die wij voor onze school hebben besteld zijn van top kwaliteit, voor een goede prijs, en een goede levering.

Excelent marketing

Excelent marketing and deliveri

Nette snelle levering

Nette snelle levering

Precies zoals t online staat

Mijn 3 producten besteld en de volgen de dag lag het netjes klaar. Netjes op de mail hoe en wat met het ophalen. Zeker in de tijd van corona is dat fijn. Top geregeld

Altijd snel en duidelijk

Diverse verschillende bestellingen bij HBM geplaatst. Totaal geen enkele klacht. Alles correct en ze gebruiken ook TPG post ipv DHL. Dus ook daar zeer tevreden over.

goede service voor een goede prijs

als een een een artikel een defect heeft wordt dit snel en goed afgehandeld

Mooie betaalbare producten

Producten worden snel geleverd en goed verpakt met een duidelijke omschrijving als bijv (wordt in meerdere keren geleverd)

Sneller dan overtoom

Had het niet zo snel verwacht, ook een uitstekende machine.

Zo hoort het!

Snel geleverd, goedkoopste van internet! Top!

Ruime keuze en een goed apparaat!

Overzichtelijke webshop met ruime keuze. Het lasapparaat een aantal keer gebruikt en deze werkt uitstekend!

De hele combimatie klopt; prijs goed, bestellen goed, bevestigen goed, levering goed en produkt goed, wat wil je dan nog meer ?

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht