Goed gereedschap tegen een goede prijs

Correcte en snelle levering.

Perfect gereedschap zowel voor thuis of werkplaats

Gewelidig

Snelle levering, duidelijke webshop ,goede prijs kwaliteit verhouding (eerlijke prijzen , een keer niet het gevoel dat je uitgekleed word!) Ga zo door!

Product zoals omschreven, snel geleverd

Super snelle levering zelfs op Texel

Zéker aan te bevelen

Uitgebreid programma aan goede prijzen en snel geleverd. Top !

Ook bekende merken met gunstige prijzen

Ik vind dit een hele handige site om gereedschap te kopen. Je kunt er als professional maar ook als onervaren klusser gereedschap bestellen. Vind persoonlijk leuk om naar de actieproducten te kijken.

Geweldige materialen tegen mooie prijzen en een Tip,Top levering.

Al meerdere malen gereedschap besteld en een top levering . Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed advies en snelle levering

Ik heb een aantal bestellingen gedaan en ook advies gevraagd (over benodigdheden voor een lasapparaat). De leveringen waren snel en compleet en ik heb goed advies gekregen.

Snelle service..en vaak de beste prijzen!

bestellingen op tijd bezorgd en snel. Koop al mijn spullen hier. Prima bedrijf! Aanrader voor wie twijfelt!

Gewoon netjes verzorgd en snel in huis!

Het is allemaal goed en degelijk gereedschap tegen schappelijke prijzen! Alles zat netjes verpakt en goed verzorgd en was snel in huis! Kortom een aanrader.

Fijne leverancier

Mooie aankoop netjes geleverd en goede info via mail over levering . Produkt volgens info site geleverd. Blij met de aankoop.

Slecht

Bestelling gedaan voor tornadoclaener krijg ik 10 vellen schuurpapier nu kan ik niet bellen alleen mailen vind ik erg slecht

Goed en mail reactie snel top.

We hebben een stille compressor gekocht deze werd netjes snel geleverd en is stil!!! Helemaal super!!!

Goede prijs enkel spijtig dat tangen allemaal vastgeroest waren....

Heb een gereedschapswagen gevuld aangekocht de bij inlay met tangen waren deze stroef door roest en enkele gewoon vastgeroest en nog een minpuntje de transporteur van zending stuurt maar in de ochtend op de dag van levering een track en trace

Snelle levering

Snelle levering, correcte prijs

Snelle levering , goede producten , voor een goede prijs , zeer tevreden

Uitstekend!

Snelle levering, goede spullen.

Ik ben zeer tevreden over de heldere communicatie en snelle levering. Top!

Ik ben zeer tevreden over de heldere communicatie en snelle levering.

Alles volgens Afspraak prima

Goed en betrouwbaar

Toppie. Fijne website snel geleverd perfect product dik tevreden.

Na wat gegoogle het juiste terugstelgereedschap gevonden prijs was zelfs beter dan bij doorverkopers dus vlug besteld. Toppie. Fijne website snel geleverd perfect product dik tevreden. met vriendelijke groet R.Hultermans

Materiaal exact als omschreven

Via Harry de ferryman zijn tal van testen te zien.

Super!!

Een zeer overzichtelijke en visuele website, waarop je je bestelling kan doen en nog snel thuis geleverd ook. Wat wil je nog meer!

Snel en goed verpakt

Grote Esch 1010