Goede spullen voor een goede prijs

Al een aantal bestellingen gedaan en altijd degelijke spullen voor een goede prijs

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede ervaring met eerder aankopen.

Bestellen, betalen en het wordt geleverd volgens afspraak.

Voor relatief weinig geld goed materiaal.

Prijs - kwaliteit - service

Goede overzichtelijke website, vlotte levering en kwalitatieve producten! Tevreden van mijn aankoop!

Top prijs kwaliteit verhouding!

Ondanks corona snelle levertijd en prijs-kwaliteit verhouding blijft ongeëvenaard.

Goed en toch niet duur.

Goede website, makkelijk te bestellen, goed product wat voldoet waarvoor ik het kocht. En dat voor een goede prijs

Helemaal blij met het luchtdrukgereedschap

Ik had luchtdrukgereedschap nodig en heb een aantal items hiervoor bij HBM-Machines gekocht. Huismerk HBM, mooie kwaliteit tegen een zeer goede prijs. Snel geleverd!

Bestellen en snel geleverd

Ik heb via deze site al verschillende goederen bestelt. Recentelijk nog bij een levering aan huis zag ik dat ik iets miste bij mij bestelling g. Na een telefoontje met een medewerker, die mij overigens correct heeft behandeld, werd een dag later alsnog wat ik bestelt had, geleverd. Chapeau hiervoor.

super product en snelle service

Super producten en snelle service

Gewoon goed

Goede producten, snelle levering...

in een mail alles opgelost

prima service

Goed materiaal en soepele levering

Bestelde spullen netjes verpakt en geleverd.

Prima!

goed spul voor een goede prijs

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen!.

Mijn bestelling zou binnen 3 werkdagen geleverd worden en zou bestaan uit twee pakketten. De levering was op de afgesproken tijd, op de pakketten werd degelijk naar elkaar verwezen en de bezorgster attendeerde mij erop dat ze niet een pakketje teveel achter ging laten.

bestelling klopt en was er snel , chappau!

super gemakkelijk , duidelijke foto s en omschrijving , snelle verzending voor n redelijke prijs .

makkelijk bestellen en snel geleverd,perfect

Heel makkelijk te bestellen en heel snel geleverd heel netjes

Perfecte (klanten)service

Ruime keuze, en goede materialen. En een, uiterst behulpzame, klantendienst die klaarstaat om je vragen/opmerkingen te beantwoorden/op te lossen. Een aanrader! en voor herhaling vabaar.

Mooie producten goede prijs

Goede en mooie producten tegen goede prijzen. Ze verliezen het helaas kwa prijs wel vaak van de concurrent Ivm de verzendkosten. Vandaar dat ik nu vaker bij andere bedrijven bestel. Mochten ze dit aanpassen geen of gehalveerde verzendkosten zullen veel meer mensen hier bestellen.

Super en snelle service !

Super en snelle service !

zorgvuldig verpakt, snel geleverd!

prijs kwaliteit verhouding van door mij bestelde producten super!

Snelle levering! En top production!

Een goede dag

Goed ontvangen, netjes verpakt en professioneel contact. Ook de prijs is naar alle verwachtingen.

Kon niet beter

Goede prijs, netjes verpakt, snel geleverd

Netjes, goede service, eerlijke service, degelijk materiaal en helemaal niet duur.t duur.

Mijn eerste bestelling bij HBM heb ik zelf afgehaald.Alles lag netjes ingepakt op mij te wachten. De magazijnier hielp mij om in te laden. Goede service dus. Bij mijn thuiskomst bleek de toorts van mijn mig-mag 250 lastoestel te ontbreken. Ik heb dit direkt via e-mail laten weten en de dag nadien bracht de postbode mij een toorts zonde discussie. Eerlijke service dus. Het materiaal is zeer degelijk en helemaal niet duur. Hier kom ik zeker nog terug. Groetjes

Snelle levering, goede prijzen.

Alles in orde.

Grote Esch 1010