Topproducten voor een betaalbare prijs !

Goede materialen voor een lage prijs met uitstekende en professioneel personeel die u helpt wanneer het nodig is !

Bagger

Materiaal incompleet geleverd. Direct terug gezonden en na smeken en bidden na meer dan een maand mijn geld terug gehad.. klantenservice telefonisch niet te bereiken en mail wordt slecht tot niet geantwoord.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede service. Als er iets niet correct is wordt dat per omgaande hersteld.

Moment sleutel besteld maar een andere gekregen dan besteld. Snel en correct gereageerd op email en de juiste sleutel snel geleverd. Goede kwaliteit voor een prima prijs.

Netjes optijd, Top

concurrerende prijzen, netjes optijd en stevig verpakt(thumps up)

Zeer snelle levering en top materiaal

Echt super tevreden en goede service

Super service!

materiaal is van goede kwaliteit aan zeer scherpe prijzen. Momenteel mijn werkhuis aan het inrichten en denk dat er genoeg HBM materiaal te zien zal zijn.

Gewoon goede producten

De producten zijn goed, soms wel als ik grotere stukken zou willen bestellen zijn de verzendingskosten erg duur

Goed netjes

Prijstechnisch ok

zeer vlot en stipte levering

bij betaling korte levertijd en correct een aanrader voor machine producten en ook nog voordelig goede scherpe prijzen

Snelle en correcte levering, en niet duur!

De stellingen waren niet duur en werden snel geleverd

Precies de accuboormachine die ik zocht

Snelle levering van precies de accuboormachine die ik zocht. Oplaadbaar met een 12 volt accu bij de tent én voor een heel klein prijsje.

Degelijk materiaal voor een exacte prijs !

Levering heeft deze keer helaas lang op zich laten wachten . Corona ??

prima complete set,gelijk in gebruik genomen

mooie complete set in stalen doos dus geen zoekwerk. gelijk in gebruik genomen

Ervaring is heel positief

Verkeerd product ontvangen, maar zonder discussie alsnog binnen enkele dagen het juiste product ontvangen

Top!

Super geregeld! Mooie producten! En een snelle levering

Goed geregeld goed product

top

goede info steeds juiste en stipte afhandeling. kan gewoon niet beter

geweldig

Zeer goed. Snelle levering. Product precies zoals omschreven.

Fantastische service, zelf al is er iets fout gegaan!

Goed materiaal, gemak van bestellen en een super vriendelijke "na service"!

Gewoon super

Gewoon super

Duidelijke site en een snelle uitlevering

Je kan zo goed als alles raadplegen. Duidelijke omschrijving van de artikelen.

Goed product tegen redelijke prijs.

Duidelijke webside. Afspraken worden goed nagekomen.

Prima gereedschap voor een scherpe prijs

Het gereedschap is van een prima kwaliteit en de prijs is zeer scherp. Hierom een uitstekend adres voor alle gereedschappen en toebehoren. Levering duurt gemiddeld 5 werkdagen en dat kan ik deze tijd wel een stuk sneller.

Prima service, nette en snelle afhandeling!

Ondanks deze vreemde tijden toch een snelle levering en prima service! Ben erg blij met mijn nieuwe brug!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht