Correcte levering, prima product!

Bij HBM Machiches een bestelling gedaan voor het handig kunnen opbergen van schroefjes, moertjes, spijkers etc. De levering verliep correct, en ik ben blij met het prima product.

HBM voldeed aan mijn hoge verwachting

HBM voldeed aan mijn hoge verwachting. Artikelen werden geleverd in 2 dozen met voldoende verpakkingsmateriaal. Het had in 1 doos gepast, maar voor de zekerheid heeft HBM het verdeelt over 2 dozen. Daarnaast is prijs/kwaliteit verhouding gewoon nergens beter te vinden.

Besteld en er werd contact opgenomen wanneer ze het konden bezorgen. Super bedrijf en snel geleverd.

Perfect, Top Service!

Lasapparaat besteld, top ding. Netjes geleverd. Er zat een elektrodehouder bij die niet helemaal netjes was. Voordat ik kon reageren op de mail die ik terug kreeg van de klantenservice na mijn melding, was er al een nieuwe opgestuurd. Geweldig!

Goed!

Goeie service, goed gereedschap

Erg duidelijke website,kwalitatief goede produkten en vlotte levering.

Erg tevreden over de geleverde produkten.

Prima service en netjes op de aangegeven tijd geleverd.

Prima levering en producten

Snelle levering van de airco!

Prima gereedschap voor een prima prijs.

Een nieuwe boorkop besteld. Snelle levering en werkt prima.

Prima service vriendelijk mensen goede artikelen

zeker nogmaals bezoeken !!

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Het product functioneert prima. Lekker stevig en een prima prijs. Makkelijk in elkaar te zetten.

Ik ben erg blij

Snelle levering!

De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen omdat ik vav de gereedschapset og geen gebruik heb gemaakt. Ziet er wel degelijk uit.

Ik heb mijn aankoop als zeer aangenaam ervaren vanwege de duidelijke website, de zeer gunstige prijs en vervolgens een heldere communicatie en een snelle levering per post.

Topproduct

Stevig verrijdbaar kunststof krukje voor bv in de tuin. Handig om zittend onkruid te wieden! Krukje heeft opbergvak voor klein tuingereedschap. Super handig!

Goed en betaalbaar gereedschap en materiaal!

Meerdere bestellingen geplaatst voor uiteenlopende zaken. Keer op keer goed materiaal en gereedschap voor een betaalbare prijs.

Geweldige apparatuur voor een mooie prijs

Degelijke apparatuur om de juiste klus te klaren. Zeer betaalbaar en snelle levering.

Prima spullen, snel geleverd.

Ruim assortiment, veel handige spullen

Prima product voor Eem goede prijs

Van het bestellen tot het ontvangen van mijn product niets dan goeds. Het product werk, zoals je mag verwachten, prima en ook de prijs was de best die ik kon vinden. Maw ik zal hier zeker meerdere dingen bestellen.

Super !!

Wielklem voor motor aangekocht. Helft goedkoper dan bij ons in belgie Geleverd in 2 dagen en superkwaliteit!!

Prima aflevering, uitstekende kwaliteit!

Prima aflevering, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Prima mooie steekwagen, erg degelijk en handig. Duidelijke site met mooie producten, snelle levering en goede communicatie naar klant.

Al veel besteld, steeds super producten en uitstekende levering

super service

Super snelle en duidelijke bezorging van mijn bestelde producten. Alles was netjes ingepakt, wat erg fijn is omdat ik ook vaak breekbaar materiaal bestel. Kortom uitstekende service in korte tijd, top dus.

Goede kwaliteit, snelle levering !

Producten van goede kwaliteit ! Snelle en correcte levering.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht