Zeer goed top kwaliteit geleverd

Beetje onduidelijkheid waneer het percies geleverd zou worden. Invalzaag geleiderail gekocht van hbm eige merkt. Mag wel zeggen zeer goede kwaliteit. En nog heel fijn is dat het zelfde profiel heeft als festool en makita geleiderail. Kortom zeer te vreden met mijn aankoop.

keurig geregeld

ziet er goed uit. Prima spul voor een nette prijs en vlot geleverd. heb het nog niet gebruikt maar gaan we eerdaags ervaren.

Korter kan ik het niet maken; Top!

Informatie op de site duidelijk, levering + tracking, Top. Zeer snelle levering. Ik ben zeer tevreden met de compressor, het is geweldig product, zowel qua prestatie als prijstechnisch. Ook een volgende keer; Eerst HBM !

Goed product

Snelle levering, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

top

besteld en vlot verzonden TOPPIE

Helemaal super

Goede medewerking Meteen actie ondernomen Goed bedrijf Helemaal top !

Blij met lange liniaal voor parkside invalzaal

Kreeg een tip dat de lange liniaal voor de HBM invalzaag hetzelfde is als die van de parkside invalzaag. Dus besteld en helemaal blij mee. Verzenden zou sneller mogen, duurde nu een dag of 3 voordat het verzonden werd. Lagere verzendkosten/of gratis verzenden boven een laag bedrag zou mooi zijn, maar de prijs van de liniaal was mooi genoeg om het voor lief te nemen.

geweldig spul niet duur en toch goed

even doorsparen voor de volgende aankoop goed gereedschap voor een scherpe prijs en prima service

Ik vind HBM-Machines TOP

Ik bestelde vorige week donderdag een HBM 100 kg opvouwbare steekwagen met handvaten bij jullie en had hem vrijdagmorgen al in huis, keurig in gepakt en van zo'n geweldige kwaliteit, daar had ik alleen maar van kunnen dromen en dat voor €29,99 Ik ben er zeer blij ermee, ik gebruik hem om mijn boodschappen van de garage naar mijn huis te brengen Deze afstand is zo'n 100 meter en met zware boodschappen is dat heel ver. Ik had een paar jaar geleden al eens een steekwagen gekocht bij een bouwmarkt in de buurt, voor hetzelfde bedrag, maar die was ten eerste te laag voor mij en ten tweede te gammel om over een hobbelig trottoir te lopen en ten derde was de lepel te kort, dus halverwege moest ik soms alle boodschappen bij elkaar rapen! Ik zal deze prachtige steekwagen bij iedereen aanraden en ook jullie snelle service :) Ik ben er meer dan tevreden mee en mijn dank is dan ook groot. Josje de Kloet

Alles snel en zoals het hoort

Super netjes

bestelling vlot en correct verwerkt. Product is ook naar tevredenheid. Vlot geleverd. Zowel via de webwinkel, als in de winkel zelf altijd correct geholpen en van advies voorzien. Ze hebben zo goed als alles en in verschillende prijsklassen. Haal eigenlijk altijd al mn spullen hier sinds ik dit bedrijf ontdekt hebt. Would recommend

prima prijs- kwaliteitsverhouding

prima prijs- kwaliteitsverhouding

Kwaliteit is niet geweldig maar voor de prijs kan je niet klagen

Je krijgt goeie waar voor je geld, de producten zijn niet geweldig maar de prijs is laag en het krijgt in de meeste gevallen het werk gedaan. Het bestel proces is eenvoudig, snelle bezorging en je krijgt accurate updates over de status van je bestelling

Prijs-kwaliteit is gewoon goed.

Goede kwaliteit van eigen merk, grote keuze van materiaal van professionele kwaliteit aan goede prijzen.

Goede kwaliteit en service

snelle afhandeling met goede kwaliteit gereedschap voor een mooie prijs.

super

Werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en keurig op tijd geleverd volgens afspraak

Perfecte en snelle levering

Ik heb voor het eerst bij jullie besteld, het bestellen en betalen was simpel, en de levering snel en goed. Dus perfect ga zo door.

Prima spullen op tijd geleverd (of op te halen)

HBM levert goede spullen voor een vriendelijke prijs. Zowel leveren via pakketpost of ophalen gaat zeer geordend en professioneel. Chapeau!

geweldige service

nog eerder in huis dan gemeld.

Erg prettig om zaken mee te doen.

Meerdere bestellingen gedaan en het gaat iedere keer heel vlot en de zaken die ze leveren voldoen zeker aan de verwachtingen. Ik blijf hier zeker bestellen.

Matériel livraison parfait

Premier achat un compresseur hbm 120l seul problème le livre d explications n est pas en français si c était possible de me l envoyé ça serait super merci

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Vanaf order inleg correcte informatie verstrekking en levering

zeer goed levering op tijd en goed verpakt deed aan de verwachting

ben zeer tevreden levering af geleverd op de plaat waar het moest komen zeer goed verpakt , voldoe aan de kwalitijd dat staat geschreven door voor een pluim

Zoals altijd top service

De hoge verwachting wordt weer waar gemaakt

Gewoon goed.

Duidelijke site en de aflevering geheel volgens afspraak. Wat wil je nog meer?

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht