goede service en topkwaliteit

goede service materiaal is van topkwaliteit en de prijs is enorm laag

Kwaliteit en snelle levering voor een hele goede prijs

Nette prijs, snel geleverd

Mooie prijzen, snelle levering en goede service. Ook als items niet meteen op voorraad zijn worden de spullen die dat wel zijn geleverd en komt de rest later. Iets wat ik zelf erg kan waarderen

werkt perfect.

Een DC 12 volt 25 A, voeding voor de prijs van 21 euro, is niet normaal. Werkt fantastisch, je kunt dus nu in de schuur ook 12volt apparatuur gebruiken, Bijv: een autobanden compressor. Levering is gegaan volgens afspraak, 2e werkdag.

Snelle service en kost nog minder dan bij Ali

Via internet besteld twee dagen later in huis. Top! Bedankt voor de snelle service.

goede service

Goede service, en bij bestellingen die niet op voorraad zijn, direct een bericht als ze weer voorradig zijn.

Snelle levering

Niet te overtreffen !

Snelle en correcte informatie en levering van deze bestelling, meer kun je niet wensen. Mooi aggregaat, alles snel in elkaar kunnen zetten en werkend gekregen.

Netjes en snel bezorgd

Goede kwaliteit qua gereedschap

snele levering

goede produkten

Precies wat ik bedoelde

Werk geweldig precies wat ik nodig had

Nette support afhandeling!

Natuurlijk kan er soms iets mislopen, gelukkig pakt HBM dat netjes op en lost alles snel op.

Top service!

snelle levering en mooie en degelijke werkbank!!

alles vlot verlopen

snelle levering. alles perfect verlopen zeer goede informatie betreft tijdstip levering

Pas de soucis, conforme à la commande.

Marchandise et livraison correcte, comme à la commande !!

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Netjes geleverd en goede kwaliteit

Netjes geleverd en goede kwaliteit

Gewldige aankoop.

Tafel voor afkortzaag zat zo in elkaar. Mooi dat de afkortzaag in een handeling er af genomen kan worden. Ik heb de tafel firect in gebruik genomenTopproduct!

Zeer goede kwaliteit voor een lage prijs.

Levertijd was iets langer dan ik had verwacht maar was het wachten meer dan waard

Goede service bestelling goed geregeld

Bestelling keurig klaar gezet goed service bij ophalen

Precies zoals beschreven

Snelle levering, kwaliteit is goed en de prijs is goed. Super!

Steekwagen

Besteld en snelle levering. Netjes zoals het hoort ondanks de griep epidemie

Prijs, kwaliteit en de levering zijn allemaal top!

Perfect apparaat en een uitstekende/snelle service!

Het elektrische nietapparaat werkt heel goed en is laag geprijst.

Duidelijke omschrijvingen snelle levering

Op de website snel gevonden wat ik zocht. Goede prijzen en snelle levering. Toch valt het me tegen dat je bij een redelijk bestelbedrag nog steeds verzendkosten moet betalen. Daarin verschilt deze shop toch wel van andere shops Martijn

Top organisatie!

HBM heeft goede betaalbare gereedschappen en producten voor profis en de hobbyist en is zeer sterk met zijn service- en dienstverlening. De leveringen zijn ook telkens zeer snel ! Toppertjes!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht