Super service !

Goede levering van gereedschapswagen, goede levering van de nalevering en top afhandeling van een garantiegeval.!

Goede service en snelle levering

De afkortzaag werd snel en volledig geleverd

Hoge kwaliteit voor echt weinig geld

Compressie set gekocht voor echt weinig geld. Maar het werkt perfect. Netjes in opberg box en snel geleverd. Bestel vaak hier naar volle tevredenheid ..top

Super..

Zo als gewoonlijk alles weer perfect in orde..... Super aan reader....

Als het voorradig is altijd binnen 3 dagen in huis.

zaagbladen waren tijdelijk uitverkocht. Kreeg een mail dat ze weer vooradig zijn. 3 dagen later de bestelling geleverd. Top.

duidelijke website, snelle afhandeling.

Prijs/ kwaliteit goed

Voor deze prijs doet de machine wat het moet.

Goed en goedkoop en dat is voor de hobbyist oké

Bestelling is altijd op tijd ondanks de Corona crisis HBM is voor de hobbyist en de professional en de kwaliteit is goed

Prima!

Alles ging zeer soepel en snel. Ook blij met het stevige steekkarretje!

Gemakkelijk

Goede overzichten op de website gemakkelijk een bestelling plaatsen en betalen Een snelle betrouwbare levering

Goede en snelle service

Besteld en het zou 2 dagen later geleverd worden. Prima, was ingecalculeerd. Maar wat schetste onze verbazing? De volgende dag hadden we onze bestelling al (ondervloer voor het zwembad). Zodoende konden we gelijk aan de slag en het zwembad op zetten. Top geregeld!

Snelle levering en goed product.

Ik ben dat gewoon online bestellingen te doen.Werd snel geleverd maar vond de levering wel duur.

Breed assortiment , goed spul, snel geleverd

Ik geef toe, het is verleidelijk om bij je bestelling nog wat dimgetjes te bestellen die je wel nodig hebt, maar niet urgent. Toch overkomt me dat bij jullie regelmatig. Mooi breed assortiment tegen scherpe prijzen en snel geleverd. Top!

Snel en goed geleverd

Produkt voldoet aan beschrijving

heel tevreden

netjes alles volgens afspraak bezorgd.

Precies wat ik zoek. Helemaal goed.

Ruime keuze en goede prijzen. Levering goed verzorgd. Blij mee.

Snelle levering product , een steekwagentje voldoet volledig aan de verwachting

mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd en voldoet volledig aan de verwachting

Snelle afhandeling en bezorging

Goed produkt, voldoet aan de omschrijving. Snel geleverd.

Goed spul, levertijd wat lang

Mijn orde was opgedeeld in 2 zendingen, wat op zich geen probleem is. Echter liet 1 van de 2 zendingen een dikke week op zich wachten, en dit was nou juist hetgeen waar ik het meeste de behoefte aan had. Kwaliteit is echter heel goed te doen, zoals altijd bij HBM!

Leveren snel. Producten zijn prima.

Inmiddels enkele producten besteld hier bij HBM. De producten zijn goed, en worden ook snel geleverd. Als het te lang duurt wordt je goed op de hoogte gehouden, en/of ontvang je het aankoopbedrag ook snel en goed weer retour.

zo moet het

zo moet het

SLECHT!

in een klap slecht. hoorde zo veel goeie verhalen over HBM. maar helaas is het contact super slecht en heb ik een defect item ontvangen. maar hooo er word totaal niet op mijn mails gereageerd. en krijg ik zo'n automatische mail terug die totaal niet help!

perfectie bestaat nog

Online de HBM werkbank zwart 182 cm besteld en laten leveren naar Frankrijk tijdens mijn vakantie waar het tijdig toekwam zoals gepland met track&trace DB Schenker. Echter door het diverse transport van het ene depot naar het andere is er onderweg toch schade opgelopen aan het meubel, gelukkig niet structureel maar wel jammer voor een nieuwe meubel van die prijsklasse. Ik heb dit laten weten aan HBM dmv enkele foto's en mocht een gratis aankoop bon ontvangen van € 100, dus omgerekend 10% van de waarde. Alle communicatie via email liep steeds vlot. Dit was mijn tweede aankoop bij HBM en ik zal daar nog aankopen want zowel de prijs en de service vind ik perfect. Van Laecken Pascal - Belg.

Zo hoort het, prijs, kwaliteit, keuze, levering, leuk en interessant. Tot zo, groetjes Frans

Goedkoop een professionele tegelsnijder

Hele nette en goedkope tegelsnijder gekocht bij HBM, goede communicatie en op tijd afgeleverd. Zoals afgesproken.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht