Producten hebben een goede kwaliteit prijs verhouding.

Hele nette goed functionerende producten in het assortiment.

Juiste levering van materialen

Goede levering, weinig informatie over levering, duurt iets langer dan bij andere bedrijven. netjes afgeleverd.

Heel mooie aanbieding voor plafondplaatstempels

Goedkoop, snel geleverd, goed verpakt, prima kwaliteit en handig in gebruik

Goed materiaal voor een redelijke prijs

Goed materiaal voor een redelijke prijs. Goed verpakt en verzonden met Post.nl Allen de levertijd mag sneller.

Alles goed

Ik heb een aantal kleine dingen besteld van de aanbiedingen hoek. Goede prijzen, ruime aanbod. Alles ging goed en de spullen zijn in goede conditie ontvangen. Ik ben blij

Makkelijk en snel

Producten makkelijk te vinden en snel bezorgd

Webshop met veel gereedschappen tegen goede prijzen

Webshop is zeer uitgebreid en makkelijk te doorzoeken. Bestelling verliep foutloos. Van de levering werd ik goed op de hoogte gehouden. Levertijd is zoals aangegeven in de webshop. Alles goed verpakt open op tijd geleverd.

goed gereedschap voor een kleine prijs

Als hobbyist heb je vaak een bepaald stuk gereedschap maar enkele keren per jaar nodig, dan helpt het als je toch goed gereed schap voor een leuke prijs kunt aanschaffen.

Goed en correct ook naar Duitsland voor een schappelijke prijs

Altijd leuke aanbiedingen

Prijs kwaliteit zoals het hoort met soms mooie kortingen!

Eerder geleverd dan gedacht

Super snelle service/bezorging, ondanks de toegevoegde melding dat het wat langer zou kunnen duren door Corona! Prijzen zijn om van te smullen. Beter dan dit kan ik mij niet voorstellen! Chapeau, 5 sterren!

Snelle levering van goed product voor mooie prijs

Ik heb een mooie zware steekwagen gekocht die ik ook helemaal plat in kan klappen zodat hij weinig ruimte inneemt, je kunt er veel kilo's mee optillen voor een prijs die ik nergens goedkoper heb gevonden voor dezelfde kwaliteit

Vijf sterren zegt voldoende

Makkelijke bestelmethode, goed verpakt, snelle levering. Dit alles binnen 24 uur. Om kort te gaan briljant

perfect

Lijkt overtoom wel, snel geleverd

een goede ervaring.

Alles is correct en netjes verlopen c.q. geregeld

Heel tevreden.

Snelle service.

Alles prima, vlotte afhandeling

Alles prima verlopen, vlotte afhandeling, duidelijke website, eenvoudige betaling.

Snelle en correcte levering

Levering was mooi op tijd en netjes ingepakt.

Niets mis mee

Prijs kwaliteit verhouding helemaal goed, en de communicatie is ook goed bij vragen e.d.

Voor de 2de keer via hbm besteld weer alles ok!

korte praktische webwinkel. Doen wat ze beloven.

Netjes en vlot geleverd

Duidelijke site. Netjes en vlot geleverd

Aanrader

Goede service, prima gereedschap en snelle levering.

Vlotte levering volgens afspraak

Hyundai aggregaat was te zwaar voor pakketdienst. Werd toch netjes binnen de afgesproken tijdsperiode geleverd. Het apparaat is van goede kwaliteit en werkt prima. Ik heb nu al verschillende kleine en grotere zaken bij HBM gekocht en ben zeer tevreden.

Snelle afhandeling/ levering bestelde product. Voldoet volledig aan mijn verwachting. Klein minpuntje: gebruiksaanwijzing kan en mag groter; moeilijk te lezen/controleren

zeer goed

Ik koop al jaren machines bij HBM heb al een draaibank en verschil-ende zaagmachines gekocht met veel toebehoren ben met alles zeer tevreden zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht